Nicoleta Luciu a chemat SALVAREA. Vedeta a trecut prin momente GROAZNICE

Nicoleta Luciu nu se simte bine în pielea ei după ce s-a îngrăşat câteva kilograme bune în ultima vreme, aşa că s-a gândit să slăbească. vedeta nu s-a gândit însă la vreo dietă anume, ci a vrut să dea jos kilogramele prin înfometare. Motiv pentru care la sfârşitul acestei săptămâni brunetei i s-a făcut rău şi a chemat salvarea.

RomaniaTV.net
12 apr. 2014, 14:46
Nicoleta Luciu a chemat SALVAREA. Vedeta a trecut prin momente GROAZNICE

Luciu a trecut prin momente groaznice la sfârşitul acestei săptămâni, când salvarea a ajuns la ea la uşă, pentru a o pune pe picioare. Vedetei i s-a făcut rău pentru că nu a mâncat nimic toată ziua şi, după mult efort la sală şi câteva drumuri prin oraş, organismul ei a clacat, scrie libertatea.ro.

Nicoleta Luciu, prima poză în costum de baie, după ce a slăbit şi a scăpat de coşuri

„Mi s-a făcut rău, nu mai puteam să stau nici măcar în sezut. Au chemat salvarea, a venit în 10 minute şi mi-au făcut 3 perfuzii cu glucoză şi multe vitamine. Azi nu am mâncat nimic, doar ieri am servit o salată mare cu de toate. Azi am fost şi la aquagym, apoi la salon. M-am grăbit pentru că aveam de mers în mai multe locuri. Mi s-a făcut atât de rău încât la un moment dat nu am mai văzut. Cred că o să o las mai moale cu sportul, am cam exagerat. Două ore în fiecare dimineaţă, ce mai făceam pe acasă, treburile pe care le am în timpul zilei, o grămadă de aparate. Nu ţineţi diete crunte!”, a declarat Nicoleta.