Nicoleta Luciu a făcut o AVERE din bube şi leşinuri. Vezi ce SUME COLOSALE a primit pentru apariţiile ei

Nicoleta Luciu scoate bani din piatră seacă. Sau, la nevoie, din bube şi leşinuri. După ce s-a trezit cu faţa invadată de acnee şi s-a plâns că asta o face să piardă contracte bănoase, descurcăreaţa vedetă a reuşit să întoarcă situaţia în favoarea ei şi să câştige câteva mii de euro de pe urma coşurilor. Iar după ce s-a vindecat, a mai stors nişte bani leşinând în direct, din cauza înfometării.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 11:35

Nicoleta Luciu a acceptat să vorbească despre problemele cu tenul la TV, contra unor sume consistente. Mai întâi a avut un contract de exclusivitate cu Kanal D, apărând în mai multe ediţii ale emisiunii „WOWbiz”. Conform unui apropiat al vedetei, 7.000 de euro ar fi luat Nicoleta de la postul turcilor, unde a povestit în amănunt câte bube îi ies în fiecare zi, cât de mari sunt şi cât de mult o dor sau cum se chinuie să scape de ele. Potrivit libertatea.ro, Luciu a trecut la Antena 1, unde a bifat câteva apariţii la „Acces direct”, pe o sumă puţin mai mică: 5.000 de euro.

Vedeta a făcut audienţă, pentru că a venit cu ceva nou la Simona Gherghe: leşinuri în direct. Nicoleta s-a prăbuşit de câteva ori în platou, pentru că se înfometase, dornică să scape cât mai repede de cele 12 kilograme luate în ultimele două luni.