„Nicoleta Luciu a muzicii populare”, în STARE GRAVĂ din cauza pastilelor de slabit

Cântăreaţa de muzică populară Silvana Rîciu a grave probleme de sănătate din cauza unor pastile de slăbit la care a aplecat pentru a scăpa de câteva kilograme.

03 mart. 2013, 08:42
„Nicoleta Luciu a muzicii populare”, în STARE GRAVĂ din cauza pastilelor de slabit

Deranjată de câteva kilograme în plus, Silvana Rîciu a început să ţină o cură de slăbire bazată pe proteine. Însă ca să fie sigură că efectele vor fi vizibile mai repede, cântăreaţa a apelat şi la nişte pastile de slăbit, pe care i le recomandase prietena ei, Nicoleta Voica. Potrivit cancan.ro, în scurt timp după ce a luat primele pastile cântăreaţa a început să se simtă rău.

„Pastilele m-au costat 350 de lei, dar n-am apucat să iau din ele decât o zi şi ceva, adică vreo şapte pastile, fiindcă mi s-a făcut foarte rău, nu am mai putut să mă ridic deloc din pat. Am vomat aproape nonstop, aveam dureri îngrozitoare de cap. Nu eram în stare să îmi ridic nici capul de pe pernă”, a declarat cântăreaţa.

Supranumită „Nicoleta Luciu a muzicii populare”, Silvana Rîciu este cunoscută pentru „obsesia” ei pentru frumuseţe: are nu mai puţin de 17 operaţii estetice.