Nicoleta Luciu: „Aştept propuneri…”

2013 abia a trecut, iar Nicoleta Luciu priveşte încrezătoare la viitor, după un an în care nu a dus lipsă de nimic.

02 ian. 2014, 20:27
Nicoleta Luciu: „Aştept propuneri…”

Cu toate că primele luni ale lui 2013 au fost destul de grele pentru Nicoleta, deoarece era pusă la zid de presă că l-a iertat pe Zsolt după ce a înşelat-o, vedeta a trecut cu brio peste greutăţi.

Din punct de vedere profesional, Nicoleta Luciu nu a dus-o rău, iar după ce a prezentat, alături de Max Dragomir, emisiunea Bingo România, a fost din nou co-prezentatoare la „Vocea României”.

Acum, la începutul anului 2014, vedeta de la Pro TV a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări legate de viaţa şi de cariera ei.

eva.ro: Ai fost, şi în cel de-al doilea sezon de „Vocea României”, co-prezentatoarea lui Pavel Bartoş. Cum te-ai înţeles cu el?

Nicoleta Luciu: Pavel este un coleg care ştie să-ţi ridice mingea la fileu, nu unul care să te înfunde. E un prieten şi un coleg foarte bun, dacă l-am rugat vreodată să mă ajute cu informaţii legate de vreun concurent, un text sau orice altceva, nu m-a refuzat niciodată. El fiind tot timpul printre ei, îi cunoaştea mult mai bine decât mine, care i-am văzut până în etapa live-urilor doar la televizor.

Ai jucat în mai multe telenovele, dar acum eşti co-prezentatoare. Te vei întoarce la actorie?

Orice este posibil, eu aştept propuneri.

Ai patru copii, dar ai în continuare o siluetă de invidiat. Cum te menţii în formă şi ce include dieta ta zilnică?

Să slăbeşti e uşor, cel mai greu este să te menţii. După ce ai atins greutatea pe care o doreşti începe calvarul.

Fac exerciţii acasă cu cei mici, urc scările cel puţin o dată pe zi pentru că stau la etajul 16.

Cât despre meniul zilei, 90% din ceea ce mâncăm ar trebui să fie un aport de vitamnine şi minerale. Dacă ai chef de mâncare nesănătoasă, fă-ţi pofta, asumă-ţi-o, apoi a doua zi du-te şi trage la sală.

Eu mănânc multe fructe şi legume, ele sunt baza. Consum şi fructe de mare, multe cereale, precum hrişca, meiul, quinoa şi chia.

Cum ai reuşit să slăbeşti după fiecare sarcină?

Cu multă voinţă, dietă şi efort fizic. După cum am mai spus, e foarte uşor să slăbeşti, sunt foarte multe metode, toată lumea le ştie, e vorba despre nişte reguli de bază. Dacă te ţii de ele, slăbeşti. Să nu uităm însă că, odată cu înaintarea în vârstă, fiecare kilogram depus se dă mult mai greu jos.

Citeşte continuarea pe eva.ro