Nicoleta Luciu, cadou astronomic de ziua ei

Nicoleta Luciu a împlinit 32 de ani şi a fost răsfăţată pe cinste. După ce i-a făcut o surpriză frumoasă venind acasă, tocmai din Croaţia, Zsolt i-a pregătit Nicoletei Luciu şi o petrecere inedită la un restaurant de lux din Capitală. Seara s-a încheiat la Hotel Marriott din Capitală, locul unde cei doi se întâlneau la începutul relaţiei. Cel mai inedit cadou a fost un certificat de înregistrare a unei stele pe cer care îi poartă numele.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 16:34
Nicoleta Luciu, cadou astronomic de ziua ei

Nicoleta Luciu a fost răsfăţată de ziua ei de soţ şi apropiaţi. Afaceristul a venit tocmai din Croaţia ca să-i facă o surpriză. Zsolt a avut grijă să o răsfeţe într-un cadru restrâns, la un restaurant din Capitală, unde a invitat cele mai dragi fiinţe din viaţa Nicoletei.

Surprizele nu s-au terminat aici. Cei doi porumbei şi-au petrecut noaptea împreună, într-un apartament de lux, acolo unde se întâlneau ei la începutul relaţiei, pe când Nicoleta locuia cu părinţii, iar Zsolt venea de la Miercurea Ciuc.

Cel mai inedit cadou a fost un certificat de înregistrare a unei noi stele pe cer care poartă numele de Steaua „Nicoleta Luciu Grandiosa”. Zsolt, soţul ei, i-a oferit drept cadou o excursie de vis în Croaţia, acolo unde Nicoleta se simte cel mai bine şi este tratată ca o regină, dar şi cel mai recent tip de telefon mobil ieşit pe piaţă, iPhone 5, scrie click.ro.