Nicoleta Luciu, despre AVORTUL Biancăi Drăguşanu: „Psihic nu mai este ok”

Bianca Drăguşanu a făcut un avort sâmbăta trecută, la doar câteva săptămâni de la nunta cu Victor Slav. Nicoleta Luciu, naşa sa de cununie, a declarat că nu a apucat să vorbească cu Bianca despre acest subiect pentru că trece printr-o perioadă grea.

29 oct. 2013, 19:31
Nicoleta Luciu, despre AVORTUL Biancăi Drăguşanu: „Psihic nu mai este ok”

Nicoleta Luciu a mărturisit că Bianca trece printr-o perioadă dificilă şi nu este pregătită să facă declaraţii publice cu privire la întreruperea de sarcină pe care a suferit-o săptămâna trecută.

„Nu am reuşit să stau de vorbă cu Bianca, i-am trimis mesaje şi mi-a răspuns la câteva dintre ele. Am întrebat-o dacă e adevărat ce se spune şi mi-a spus că nu vrea să vorbească despre acest subiect. O femeie care trece prin astfel de momente pshic nu mai este ok. Poate ea şi-a dorit acest copil. Eu după prima sarcină pierdută doi ani nu am mai fost om. Când o să se simtă pregătită ea probabil va ieşi în presă să vorbească. Eu nu aş fi în stare să apar într-o emisiune TV să vorbesc despre acest subiect, ea nu trebuie să se motiveze în faţa nimănui. Momentele astea sunt greu de dus. Când am fost în Ungaria, Bianca a mâncat ceva mai mult decât de obicei şi am întrebat-o dacă este însărcinată şi îmi spune că nu, că n-are cum. Ea iubeşte foarte mult copiii, îmi doresc ca la următoarea sarcină să aibă gemeni” a spus Nicoleta la Pro TV.

CITEŞTE ŞI Prima DECLARAŢIE a mamei Biancăi Drăguşanu despre AVORTUL fiicei sale