Nicoleta Luciu, în pragul DEPRESIEI. Vezi ce a păţit vedeta şi cum se tratează

Nicoleta Luciu are o familie minunată şi patru copii de care se bucură la maximum. Cu toate acestea, bruneta a ajuns în pragul disperării din cauza unei probleme care îi afectează grav imaginea de pe urma cărea câştigă, de altfel, foarte bine.

RomaniaTV.net
22 feb. 2014, 09:59
Nicoleta Luciu, în pragul DEPRESIEI. Vezi ce a păţit vedeta şi cum se tratează

Nicoleta Luciu are grave probleme cu coşurile. Frumoasa brunetă a încercat să le ascundă cum am putut, a făcut numeroase analize pentru a afla cauza, a luat medicamente, însă rezultatele au întârziat să apară. Iar cum imaginea sa este principala ei sursă de venit, Nicoleta a dat fuga la medicul estetician.

O apropiată a vedetei a declarat pentru libertatea.ro că Nicoleta Luciu apelează la tratament cu laser pentru a-şi recăpăta tenul perfect.

Citeşte şi FONDUL de TEN face MINUNI: Transformarea incredibilă a unei ADOLESCENTE pline de COŞURI FOTO

Nicoleta Luciu a recunoscut recent, într-o emisiune televizată, că problema coşurilor a afectat-o destul de tare la nivel psihic. „Am fost atât de supărată, nu mai ştiam ce să fac. M-am trezit într-o zi cu faţa plină de coşuri şi am rămas fără glas. Am crezut că este o simplă erupţie, dar lucrurile s-au agravat şi m-am dus la medic”, a mărturisit Nicoleta.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, GOALĂ LA DUŞ. Bărbaţii au înnebunit când au văzut poza asta: Prea frumoasă femeia asta