Nicoleta Luciu, INTERDICŢII de tot felul din partea soţului. Ce NU are voie să facă vedeta

Nicoleta Luciu nu duce o viaţă tocmai roz. Căsnicia acesteia este brăzdată de compromisuri şi interdicţii. Vedeta, cunoscută ca fiind o persoană independentă şi pe picioarele ei, a ajuns acum să aibă apariţiile publice numărate.

RomaniaTV.net
21 feb. 2016, 10:20
Nicoleta Luciu, INTERDICŢII de tot felul din partea soţului. Ce NU are voie să facă vedeta

Chiar daca multi se gandesc ca Nicoleta se bucura de tot confortul financiar la Ciuc, se pare ca situatia nu este tocmai roz, pentru ea, la capitolul finante. Despre ea se stie ca intotdeauna i-a placut sa fie o femeie independenta si sa aiba propriile castiguri, numai ca sotul i-a cam pus bete in roate, in ultima vreme. Ceea ce este o problema, mai cu seama ca fostul milionar este recunoscut ca fiind cam strans la punga. Astfel, Zsolt i-a impus Nicoletei sa renunte la cantat si la aparitiile golase, in public, tot el arantandu-se cel gelos si nemultumit ca alti barbati pot pofti la femeia pe care el a ales sa o tradeze. Luciu n-a spus adio definitiv carierei, insa aparitiile ei publice sunt numarate: iese la evenimente doar atunci cand este invitata in calitate de Maestru de Ceremonii, iar tinutele ei trebuie sa respecte un grad de decenta, ca doar este femeie maritata, cu patru copii acasa. Si ca tot a venit vorba despre copii, Nicoleta mai are o interdictie din partea sotului: fara imagini sau filmari cu cei patru mostenitori in mass-media, scrie cancan.ro. 

Nu demult viaţa Nicoletei a fost zdruncinată complet. Vedeta a aflat în vara lui 2014 că soţul o inşeală cu o antrenoare de kangoo jumps. Spre surprinderea tuturor, frumoasa brunetă nu s-a despărţit de soţ ci a încercat să treacă peste şi să lupte în continuare pentru o viaţă fericită alături de Zsolt Csergo. La câteva luni de la această întâmplare, Nicoleta Luciu s-a mutat cu cei 4 copii la reşedinta soţului din Miercurea-Ciuc.