Nicoleta Luciu, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ în direct. Cătălin Măruţă a luat foc: Cum să faci aşa ceva?

Nicoleta Luciu a făcut o mărturisire şocantă în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Vedeta consideră că este prea grasă şi pentru că vrea să dea jos 10 kilograme este dispusă să ia măsuri drastice. Şi cum crede că baba suferă la frumuseţe, Luciu vrea să să-şi taie stomacul pentru a ajunge la greutatea dorită.

04 iun. 2014, 15:50
Nicoleta Luciu, MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ în direct. Cătălin Măruţă a luat foc: Cum să faci aşa ceva?

Nicoleta Luciu vrea cu orice preţ să dea jos kilogramele în plus şi pentru asta a luat deja o decizie nu tocmai uşoară.

„Vreau cu orice pret pentru ca nu ma mai pot opri din mancat. Nu pot sa ma opresc din mancare. Am 63 de kg. As face orice pentru a nu manca atat de mult. Imi perforez si stomacul daca e nevoie. Mancatul in ultima perioada m-a afectat. Am pus aceste kg in ultimele luni. Am ajuns sa mananc o data la doua ore, exact ca bebelusii”, a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta a mers la cabinetul doctorului Cătălin Copăescu, cel mai mare specialist în chirurgia obezităţii, pentru a afla mai multe despre operaţia de micşorare a stomacului. Când a auzit ce vrea să facă Catalin Maruta a reacţionat dur. 

„Tu nu ai toate tiglele pe casa. Cum sa faci asa ceva?”, i-a spus Măruţă.

Citeşte şi: Momente cumplite pentru Nicoleta Luciu. Tatăl ei a încercat să se sinucidă

Din păcate pentru ea, doctorul Catalin Copaescu refuză să-i facă o astfel de intervenţie şi îi recomandă Nicoletei un regim drastic care să o ajute să dea jos kilogramele în plus.

„Fara discutie ma surprinde decizia ei. Este o creste ponderala relativ importanta de 10 kg. Exista insa si alte solutii. Trebuie sa facem o verificare sa vedem de ce exista aceasta stare de foame. Eu ii propun un regim. Are un indice maxim ideal. Este greu sa fortezi cu o procedura chirurgicala. Nu este o solutie lipsita de complicatii si sunt riscuri pe care nu trebuie sa ni le asumam”, a spus Catalin Copaescu.