Nicoleta Luciu NU regretă că şi-a IERTAT SOŢUL care a înşelat-o

Nicoleta Luciu ştie să îşi împartă viaţa în mai multe bucăţele, astfel că deşi trebuie să aibă grijă de cei patru copii, are timp şi pentru treburile casnice, dar şi pentru carieră. Chiar dacă a fost la un pas de a-şi lua viaţa în propriile ei mâini, vedeta a decis să îşi ierte soţul şi să continue ceea ce au început.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 11:46
Nicoleta Luciu NU regretă că şi-a IERTAT SOŢUL care a înşelat-o

Nicoleta Luciu nu se sfieşte să recunoască că de când şi-a iertat soţul, totul între cei doi s-a schimbat complet.

Chiar dacă în urmă cu trei ani Nicoleta Luciu trecea prin momente cumplite, după ce soţul ei, Zsolt, a fost surprins de paparazzii unei reviste mondene în ipostaze compromiţătoare cu antrenoarea de Kangoo Jumps, acum vedeta nu regretă nicio secundă că a hotărât să-i mai dea o şansă tatălui copiilor ei.

Nicoleta Luciu, declaraţie EMOŢIONANTĂ de DRAGOSTE pentru soţul său, la 3 ani de la căsătorie

O persoană apropiată Nicoletei Luciu a declarat pentru WoWBiz.ro că de când a fost iertat, Zsolt este un bărbat responsabil, care îşi iubeşte familia şi care are un comportament ireproşabil.

„De când a fost surprins de paparazzi alături de Kinga Sebestyen, pe iaht, în Croaţia,  Zsolt s-a schimbat faţă de Nicoleta. A apreciat că i s-a mai dat o şansă să demonstreze că îşi iubeşte nevasta şi se comportă ireprosabil. A fost mult mai atent cu Nico şi, în plus, momentele romantice în doi sunt tot mai numeroase”, a spus o prietenă a vedetei pentru sursa citată.

Citeşte şi  NICOLETA LUCIU, la un pas de depresie. „Nu mai sunt o bombă sexy….”