Nicoleta Luciu NU s-a îngrăşat din cauza covrigilor. Vezi ADEVĂRATA CAUZĂ pentru kilogramele în plus

De mai bine de o lună, Nicoleta Luciu se luptă cu o erupţie înfioratoare pe faţă, pentru care ia şi un tratament puternic. Din păcate, bubele nu i-au trecut nici acum vedetei, iar pe deasupra s-a îngrăşat peste zece kilograme şi are probleme cu rinichii.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 12:50
Nicoleta Luciu NU s-a îngrăşat din cauza covrigilor. Vezi ADEVĂRATA CAUZĂ pentru kilogramele în plus

Nicoleta Luciu are grave probleme cu coşurile. Frumoasa brunetă a încercat să le ascundă cum am putut, a făcut numeroase analize pentru a afla cauza, a luat medicamente, însă rezultatele au întârziat să apară.

 

„Cortizonul te ingrasa foarte tare. Nicoleta are cu vreo 12 kilograme mai mult de cand ia acest medicament. I-au mai disparut o parte din bubele de pe fata, insa, inca mai are. De la atatea tratamente, saraca si-a distrus ficatul. Se plange ca o dor si rinichii. E vai de capul ei. Medicamentul asta ii face extrem de mult rau, iar din pacate nici nu poate fi intrerupt dintr-o data. Kilogramele in plus nu sunt o problema pentru Nicoleta, ea este extrem de ambitioasa, va da jos intr-o luna tot ceea ce a acumulat. Toate astea au afectat-o foarte tare, este mai mereu trista, abatuta, aproape ca este in depresie. Nu prea iese din casa de teama sa nu fie fotografiata, nu isi mai face aparitia la nici un eveniment monden. Merge mai mereu la doctor si este dispusa sa faca orice pentru a reveni la infatisarea ei normala„, a declarat un apropiat al Nicoletei Luciu, potrivit cancan.ro.