Nicoleta Luciu o concurează pe Bianca Drăguşanu la frumuseţea ROCHIEI. Vezi cât de elegentă este vedeta

Nicoleta Luciu a postat pe Facebook imagini cu ţinuta pe care a ales-o pentru nunta Biancăi Drăguşanu. Astfel, cu toate că nu a mai putut să fie naşă în biserică, din cauza religiilor diferite, vedeta participă totuşi la ceremonie.

29 sept. 2013, 15:30

Sunt pregatită pentru această frumoasă nuntă. Am emoţii…„, a scris Nicoleta Luciu, care s-a fotografiat în rochia pe care o va purta la ceremonie.

Citeşte şi Fotografia aşteptată de toată lumea. Primele imagini cu Bianca îmbrăcată în rochie de mireasă

Mai mult, într-o altă imagine, ea a făcut şi o poză de familie, alături de soţul ei. Imaginile au fost surprinse cu doar câteva minute înainte ca cei doi să plece de acasă pentru a participa la cununia religioasă.

Citeşte şi NUNTA ANULUI 2013. Bianca Drăguşanu se căsătoreşte religios cu Victor Slav. PRIMELE IMAGINI de la biserică

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc, duminică, religios. Cei doi sunt împreună de la începutul acestui an, iar pe 6 septembrie s-au căsătorit civil. Duminică ei se cunună la Biserica Doamna Oltea, din Capitală, iar apoi petrecerea va avea loc într-un local de lux. Mireasa a avut probleme serioase înainte de nuntă. Pe ultima sută de metri, ea a aflat că naşii nu pot fi Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, deoarece un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox.