Nicoleta Luciu risipeşte misterul. Vezi ce a determinat-o să rămână lângă Zsolt

Nu a divorţat de soţul infidel pentru binele copiilor. Vorbim de Nicoleta Luciu, care pare să fii lăsat în urmă "scăparea" soţului din urmă cu aproape o lună.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 09:31
Nicoleta Luciu risipeşte misterul. Vezi ce a determinat-o să rămână lângă Zsolt

Nicoleta Luciu a dat de înţeles că pentru ea este foarte important ca cei patru copii pe care îi are să crească cu un tată alături. Mai ales că ea a trecut printr-o experienţă aproape identică pe când era doar un copil. Nicoleta a povestit într-o emisiune TV ce înseamnă să creşti fără sprijinul unuia dintre părinţi.

„În viaţă e foarte frumoasă creşterea în armonie. Eu nu am trăit într-o familie în care iubirea să fie prezentă. Am învăţat într-un liceu în care cel puţin unul dintre părinţi a băut din cauza sărăciei. Nu era noapte în care să nu aud că o femeie era bătută, uşi lovite, copii plângând”, a spus Nicoleta în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Nicoleta Luciu a făcut o serie de mărturii cutremurătoare din propria copilărie, explicând astfel de ce s-a implicat atât de mult în povestea partenerului ei, Attila Hainer.

Bruneta a povestit, cu ochii în lacrimi şi cu vocea gâtuită de emoţii, că, la fel ca Attila Hainer, şi ea s-a simţit marginalizată în copilărie şi spune că este timpul „să facem să fie lumea asta mai bună, să nu se mai uite nimeni la culoarea părului, a ochilor sau a pielii”.