Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta la 41 de ani

Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. Vedeta şi-a arătat "adevărata faţă" pe reţelele de socializare, după ce fanii au tot acuzat-o că foloseşte prea multe filtre. Ei bine, a avut curajul să se posteze fără niciun retuş.

28 mart. 2022, 11:01
Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta la 41 de ani

Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. La 41 de ani, fosta actriţă nu ezită să pună pe Instagram fotografii în care apare nemachiată. Fanii îi apreciază sinceritatea, dar și curajul de a se expune așa cum e în realitate, chiar dacă uneori foloseşte faimoasele filtre, care ne face să atingem perfecţiune.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ: „Am crezut că am greşit camera”

Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj

Chiar dacă s-a retras de ceva ani din lumina reflectoarelor și a renunțat la viața mondenă pentru cea de familie, alături de cei patru copii și soțul ei, Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu are grijă de aspectul ei fizic și apelează din când în când la terapii de înfrumusețare.

Recent, după ce a trecut pragul unui salon de înfrumusețare, vedeta și-a surprins fanii cu două fotografii, una în care apare complet nemachiată şi în cealaltă a folosit un filtru.

Cea mai frumoasă femeie în viață!/ O minunăție!/ Frumoasă și harnică, mamă devotată”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Dieta cu care Nicoleta Luciu vrea să întoarcă iar toate privirile

Pentru a obține o siluetă de vis, Nicoleta Luciu a dezvăluit că va ține o dietă în care alimentul de bază să fie salata. Vedeta cântărește în prezent 68 de kilograme și este determinată să slăbească, urmărind progresul în fiecare dimineață.

Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideți de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim super frumoase și să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata.”, a spus Nicoleta Luciu.

Pentru a le veni în ajutorul femeilor care vor să înceapă această dietă, Nicoleta Luciu a dezvăluit o rețetă simplă și care poate fi preparată rapid. Mai exact, vedeta a ales ca la masa de seară să

Vedeta a încercat de-a lungul timpului numeroase diete şi tratamente corporale pentru a se menţine în formă. Ba chiar de aproape doi ani a renunţat la carne, cafea, gluten şi zahăr.