Nicoleta Luciu, sexy şi ispititoare la „Dansez pentru tine”

Emisiunea "Dansez pentru tine" a revenit vineri pe micile ecrane. Opt vedete au intrat în scenă optimiste şi încrezătoare, gata să spargă ghinionul celui de-al 13-lea sezon. Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, ghidaţi de coregraful Bogdan Boanta, luptă la "Dansez pentru tine" cu dorinţa arzătoare de a construi o casă pentru părinţii lui Attila. Vineri seara, Nicoleta a dovedit că se poate trece cu fruntea sus peste toate problemele şi a oferit un spectacol de zile mari. 

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 19:59

Primul dans al Nicoletei Luciu din concurs nu a fost tocmai apreciat de juriu. Din păcate, Nicoleta a luat cea mai mică notă: 5.5. Vedeta a fost mai sexy ca niciodată şi a asta a observat şi Edi Stancu, cel care i-a spus: „Eşti iubibilă”.

Nicoleta Luciu spune că în această competiţie nu se teme de nimic şi de nimeni. „«Dansez pentru tine» e una dintre cele mai mari provocări de care am avut parte până acum şi sper să fac faţă cu brio acestui show. Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic”, a spus Nicoleta, vorbind şi despre dieta pe care o ţine în această perioadă. „Atunci când simt că mă ia oboseala, fac o pauză de zece minute, mănânc un fruct sau un baton bogat în proteine şi o iau de la capăt. Mă susţin familia, prietenii, oamenii dragi şi năstruşniciile copiilor mei”, mai spune Nicoleta, convinsă că ea va fi câştigătoarea celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii.

Vezi VIDEO cu Nicoleta Luciu la Dansez pentru tine. 

Nicoleta Luciu a fost dusă de urgenţă la spital, joi după-amiaza, după ce a acuzat dureri acute în zona coastelor şi a abdomenului superior şi probleme de respiraţie.