Nicoleta Luciu şi-a expus silicoanele. După intervenţie a cântat de fericire

Nicoleta Luciu este mândră nevoie mare de rezultatul operaţiei de implant mamar. Vedeta de 31 de ani şi-a etalat la ieşirea din clinică noul bust, cu care speră să pozeze din nou în Playboy.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 07:47
Nicoleta Luciu şi-a expus silicoanele. După intervenţie a cântat de fericire

Nicoleta este extrem de încântată de implanturile care cântăresc nu mai puţin de 500 g fiecare. Vedeta se admiră nonstop, de sâmbătă, de la orele 16.30, de când s-a trezit din anestezie.

Sâmbătă vedeta Playboy a fost externată în jurul orei 14 şi deşi era foarte frig afară, ea s-a aventurat până la maşină într-o bluză foarte decoltată.

Medicul care a făcut operaţia este încântat de rezultat. El nu a dojenit-o pe pacienta sa că şi-a expus atât de repede sânii, după intervenţia chirurgicală, scrie click.ro.

Poate merge în decolteu pe stradă, nu e nicio problemă. Când s-a trezit din anestezie cânta de bucurie! Starea ei este foarte bună, iar operaţia a fost un succes. În această perioadă trebuie să stea cuminte, iar primele dăţi când va face sex, trebuie să stea culcată pe spate„, a declarat medicul estetician Kasem Abu Bakr.