Nicoleta Luciu şi Victor Slav se ignoră reciproc. Au dat nas în nas, dar nici măcar nu s-au salutat

Nicoleta Luciu şi Victor Slav erau apropiaţi în urmă cu câteva luni, când prezentatorul s-a căsătorit cu Bianca Drăguşanu. Deşi Luciu şi Zsolt Cserg nu au reuşit să îi "năşească" pe cei doi, ei au rămas buni prieteni cu tânărul cuplu. Acum, însă, se pare că lucrurile s-au schimbat.

RomaniaTV.net
08 feb. 2014, 16:23
Nicoleta Luciu şi Victor Slav se ignoră reciproc. Au dat nas în nas, dar nici măcar nu s-au salutat

Nicoleta Luciu pare că a rupt orice fel de relaţie cu Victor Slav. Cei doi au participat sâmbătă la un eveniment monden, la lansarea filmului de animaţie „Marea aventură Lego”, pentru care Victor şi-a împrumutat vocea personajului Superman.

Victor a venit la cinematograf chiar când Nicoleta dădea un interviu. Acesta a trecut pe lângă ea fără să îi arunce măcar o privire şi fără să o salute, potrivit WowBiz.

Imediat după ce Luciu a terminat de vorbit cu presa, ea a revenit lângă fiul ei, Zsolt jr, şi a mers apoi să discute şi să se întreţină cu celelalte vedete prezente la eveniment. Nu i-a adresat, însă, niciun cuvânt fostului soţ al Biancăi Drăguşanu.

CITEŞTE ŞI SEXUL DIN RĂZBUNARE. Bianca Drăguşanu a fost înşelată de Victor Slav

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-a produs după întoarcerea roşcatei de la Paris, unde a petrecut în urmă cu o lună, un weekend cu Adi Cristea. Imediat, Victor Slav şi-a luat lucrurile şi s-a mutat la niște prieteni.

MESAJUL pe care „Prinţul” Cristea i l-a transmis Biancăi, înainte de a o părăsi DEFINITIV