Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo s-au căsătorit. VEZI IMAGINI DE LA EVENIMENT

Nicoleta Luciu a devenit domna Csergo. După şapte ani de relaţie, în care au făcut patru copii, vedeta tv şi omul de afaceri Zsolt Csergo s-au cununat civil la Primăria din Miercurea Ciuc, iar după-amiază s-au căsătorit religios Mănăstirea Fecioara Maria din Şumuleu, unde a avut loc şi botezul tripleţilor în vârstă de şase luni. Foarte eleganţi şi fericiţi, mirii au făcut faţă cu brio maratonului de peste zi, iar seara a urmat o petrecere de pomină, care s-a încheiat în zori.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 12:26

După o relaţie de şapte ani, în care i-a dăruit patru copii, Nicoleta Luciu a devenit soţia afaceristului Zsolt Csergo.  Ziua de sâmbătă a fost un adevărat maraton pentru fericitul cuplu, cu cununia civilă, cununia religioasă şi botezul tripleţilor. Seara, soţii Nicoleta şi Zsolt Csergo au fost mult mai relaxaţi la petrecerea de la restaurantul Harghita.

În jur de 200 de invitaţi le-au fost aproape proaspeţilor însurăţei, pe chipurile cărora se citea fericirea că în sfârşit şi-au oficializat relaţia. Petrecerea a fost una de pomină şi s-a încheiat în zorii zilei de duminică. Nicoleta a dansat toată noaptea şi i-a încântat pe invitaţi. La plecare, toată lumea a fost încântată, iar o prietenă a vedetei TV a dezvăluit că surprizele pregătite de cuplul Csergo nu se vor opri odată cu această nuntă: „Nico, de când eram mici, îşi dorea cinci copii. Aşa că să sperăm că o să vină şi al cincilea”.

Meniul a fost unul de lux, cu preparate fine – şuncă de cerb cu pepene galben, crevete în avocado şi tartar de somon, ficat de gâscă şi friptura de vită.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au vorbit în direct la România TV despre cum au trăit ziua de sâmbătă, cea mai importantă din viaţa lor de cuplu, alături de cele în care li s-au născut copiii.

„N-am avut emoţii, am avut mai mult un stres, mai ales că ştiu că cei trei când se pun pe plâns nu se mai opresc. Zsolt a avut febră, nici el nu s-a simţit foarte bine în timpul slujbei, dar acum sunt acasă, toată lumea a mâncat şi doarme. A fost super. Am avut emoţii când trebuia să repet după preot, m-am şi încurcat, dar a ieşit bine. Ne dorim sănătate, fericire şi spor la muncă. Eu mi-am dorit o rochie simplă. Mă simt foarte bine în ea, sunt foarte lejeră şi mi-am dorit să pot dansa. Zsolt cel mic ştia că mami se transformă în prinţesă, tati în prinţ şi că el va fi prinţul cel mic„, a spus fericita mireasă.

Zsolt Csergo a explicat că pentru cununie au ales Mănăstirea Fecioara Maria din Şumuleu deoarece acest lăcaş are este foarte important pentru el: „Eu din copilărie la biserica asta am mers cu bunicii, cu părinţii, apoi singur”.

Naşul Peter Imre a vorbit la România TV despre nunta Nicoletei şi a lui Zsolt, care sunt a treia pereche pe care omul de afaceri şi soţia sa o năşesc în ultimul an. Vizibil emoţionat, Peter Imre a declarat la România TV că doreşte tuturor oamenilor să treacă printr-un moment „atât de frumos şi de fericit cum a fost nunta lui Zsolt şi a Nicoletei la biserică”. Peter şi Marina Imre sunt prieteni de ani de zile cu Nicoleta Luciu, devenită prin căsătorie Csergo, iar pe Zsolt l-au cunoscut când cei doi au devenit un cuplu.

„Nicoleta e unul dintre oamenii cei mai pozitivi pe care îi cunosc. Pe Zsolt l-am cunoscut prin Nicoleta. Când Zsolt şi Nicoleta ne-au rugat să fim naşi pentru Kim şi apoi ne-au spus că se şi căsătoresc şi că vor să le fim şi naşi de cununie, eu şi Marina ne-am gândit foarte bine dacă putem să mai facem faţă şi cu Zsolt şi Nicoleta (soţii Imre mai au două perechi de fini, n.r.). Dar am realizat că împărtăşim atât de multe valori cu ei, încât suntem cei mai buni pentru acest rol. Ei sunt cei mai frumoşi fini pe care îi avem. Suntem tare bucuroşi că ne-au ales de naşi. Ei sunt un cuplu care şi-a făcut drum în viaţă, amândoi au început de jos şi au reuşit prin forţele lor, prin dorinţa şi ambiţia lor, au tot ce pot să aibă, au patru copii superbi, au situaţie bună şi tot ce le pot dori este să aibă sănătate. Cel mai frumos cadou pe care ni-l puteam face reciproc este prietenia noastră. Lucrurile materiale, care se schimbă şi care, sigur, au valoarea lor, aşa cum vin aşa şi pleacă”, a spus Peter Imre.

Filmul evenimentelor

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, însoţiţi de naşii Peter Imre şi soţia sa, Marina, dar şi de mai mulţi invitaţi, au ajuns la 14.45 la sediul Primăriei din Miercurea Ciuc, unde a avut loc cununia civilă. Cununia a fost oficiată în limbile română şi maghiară. Nicoleta Luciu, soţul ei, naşii şi invitaţii au părăsit oficiul stării civile după circa jumătate de oră. 

Pentru fericitul eveniment Nicoleta Luciu a ales o rochie neagră din dantelă la care a asortat un buchet de trandafiri roşii. Mirele s-a cununat într-un sacou tipic maghiar cum purtau pe vremuri nobilii maghiari.

După-amiază, Nicoleta şi Zsolt Csergo s-a cununat şi religios, la Mănăstirea Fecioara Maria din Şumuleu, ceremonia precedând botezul tripleţilor cuplului, Kim, Kevin şi Karoly (şase luni). Primul care a ajuns la mănăstire a fost Zsolt Csergo, împreună cu naşa, Marina, iar puţin după ora 17.00 a ajuns şi fercita mireasă, împreună cu naşul Peter Imre. Pentru fericitul eveniment, mireasa a ales o rochie albă creată de casa de modă Sabres. Ceremonia religioasă a durat mai bine de o oră, iar la finalul acesteia au fost botezaţi cei trei copii de şase luni.

Seara, proaspeţii însurăţei şi invitaţii lor au petrecut la restaurantul Harghita, alături de cei 200 de invitaţi, printre care s-au numărat, pe lângă rude şi prieteni, numeroase personalităţi din show-biz. Meniul de câteva sute de euro a cuprins atât bucate tradiţionale româneşti, cât şi ungureşti.

Împreună cu viitorul ei soţ, Nicoleta Luciu s-a ocupat de ultimele detalii premergătoare nunţii si botezului tripleţilor săi.

Jurnaliştii de la Cancan i-au surprins pe cei doi viitori soţi cărând buchetele de flori la restaurantul din Miercurea Ciuc, unde va avea loc nunta. Cei doi au vrut să se asigure că totul va fi pus la punct până la cel mai mic detaliu.

„Sâmbătă va fi una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, devin Doamna Csergo si va avea loc botezul tripleţilor”, scria Nicoleta Luciu pe pagina de Facebook.