Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. Cine este şi cu ce se ocupă iubitul ei: „Am spus DA”

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. Noua concurentă de la Bravo, ai stil! este extrem de fericită, deoarece iubitul ei i-a dat inelul de logodnă. Artista a împărtăşit pe reţelele de socializare vestea cea bună, printr-o imagine în care arată bijuteria.

04 aug. 2021, 08:53
Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. Cine este şi cu ce se ocupă iubitul ei: „Am spus DA”
Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie, într-o atmosferă de basm la Istanbul. Cântăreaţa a postat și primele imagini de la fericitul moment, în care iubitul ei Alex a cerut-o de soție: ” Am spus DA. Te iubesc, Alex”, a scris viitoarea concurentă de la ”Bravo, ai stil”, pe pagina sa de Instagram.

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie

Iubitul ei, Alex Ursache, este un toboşar cunoscut şi nu este străin de lumea showbiz-ului autohton. Acesta a colaborat de-a lungul timpului cu alte artiste, printre care Irina Rimes și cu Raluka. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani.

Citeşte şi: Trei vedete se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Nume-surpriză pe listă!

Nicoleta Nucă participă “Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Nucă

, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație

Pasionată de muzică încă de la grădiniță, Nicoleta a început să ia lecții de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor.

Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. 

Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, spune Nicoleta Nucă.