Trei vedete se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Nume-surpriză pe listă!

Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile vor fi concurente ale celui de-al șaptelea sezon al show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities!" de la Kanal D, în această toamnă.

28 iul. 2021, 15:08
Trei vedete se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Nume-surpriză pe listă!

„Bravo, ai stil! Celebrities!” Trei vedete se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Trei nume celebre au acceptat provocarea uriașă de a participa în cel de-al șaptelea sezon al fashion reality-ului devenit trendsetter pe piața media din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Trei vedete se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile completează, alături de celebrele cântărețe Anda Adam și Nicoleta Nucă, lista celor nouă concurente care vor defila pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities” în cel de-al șaptelea sezon.

Roxana Erdei sau  Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media. Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show.

Cătălin Botezatu pleacă de la emisiunea Bravo ai Stil. Primele declarații ale designerului – EXCLUSIV

Sensy vine în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu. A descoperit magia rețelelor sociale în 2009, când colabora cu diferite branduri pentru promovarea în mediul online, dezvoltând și implementând pentru acestea strategia de comunicare și conținutul digital. Din 2016 a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food.

Mădălina Pamfile vine la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe și o sinceritate dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. A fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.