Nicoleta Voicu a dezvăluit cum arată bărbatul perfect pentru ea: „Nu sunt așa scoasă din cutie”

Celebra interpretă de muzică populară, Nicoleta Voicu, este momentan singură, dar s-a hotărât, cât de repede posibil, să schimbe acest lucru.

07 iul. 2022, 16:30
Nicoleta Voicu a dezvăluit cum arată bărbatul perfect pentru ea: „Nu sunt așa scoasă din cutie”

Și, pentru că a vrut ca informația să devină oficială, Nicoleta Voicu a anunțat la TV că intenționează să se mărite în viitorul apropiat. Iată cum arată portretul robot al bărbatului perfect din viața ei.

Ce calități trebuie să aibă bărbatul perfect în viziunea Nicoletei Voicu

După zeci de ani de experiențe mai puțin plăcute, între care se numără și Gheorghe Turda, artista știe ce își dorește de la bărbatul care o să-i fie alături.

Citește și: Care este, de fapt, relaţia actuală dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda: „Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație, și persoane cu care nu”

„Un bărbat care să înțeleagă și urcușurile și coborâșurile acestei meserii. Trebuie să mă accepte și în pijamale, și ciufulită și în papuci, când ies cu câinele afară. Nu sunt așa scoasă din cutie tot timpul și sunt oameni care la greu mai rup ușile, care la o problemă de sănătate mai rup pragurile. Vreau un om pe care să-l simt acolo nu doar la bine, ci mai ales la greu”, a spus artista la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Nicoleta Voicu spune că a avut și admiratori, dar legătura cu ei a rămas doar la nivelul de „mesaje și telefoane”, pentru că simțea teama lor de a se afișa cu ea în public:

„Se consumă totul la nivel de mesaje, de telefoane, iar eu nu pierd timpul și simt intenția oamenilor, dar simt și teama lor. În viața mea au fost trădări”.

Nicoleta Voicu a avut probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe

În iarnă, Nicoleta Voicu a traversat o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, mai ales că în pandemie evenimentele unde era invitată au fost puţine spre deloc.

„Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1.200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane (600 lei), este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult! În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă!

Citește și: Nicoleta Voicu acuză probleme grave după infecţia cu Covid-19. „Sunt cu sabia deasupra capului!”

Deci, practic, venit zero! Iar acea indemnizație pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2.200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1.200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2.000 de lei doar aceste două cheltuieli. Rămân cu 200 de lei”, spunea atunci Nicoleta Voicu.