Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie: „A fost agresiune, o teroare psihică, plângeam, eram nemâncată”

Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie. Cântăreaţa de muzică populară a trecut printr-un mariaj abuziv, cu un bărbat care a terorizat-o ani de zile. Fosta lui Gheorghe Turda mărturisește că de dragul fiului ei a ajuns să îndure 20 de ani de chin până să aibă puterea să pună capăt mariajului.

07 mart. 2021, 10:31
Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie: „A fost agresiune, o teroare psihică, plângeam, eram nemâncată”
Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie.

Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie. În urmă cu mulți ani, mai exact în vremea studenției, vedeta a întâlnit un bărbat cu care s-a căsătorit, dar care i-a adus foarte multă suferință.

Citeşte şi: Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu: „Aud bubuituri în ușă, mi-e frică”

Ne-am cunoscut la facultate, studenți fiind. Căsnicia mea a fost cu multe rele. A durat 20 de ani, pentru copil. A fost iubire la început, dar a fost o căsnicie sufocantă. De exemplu, o ceartă pornită de dimineață se termina când se sătura el. S-a ajuns și la poliție.

Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie

 A fost agresiune, o teroare psihică, avem 45 de kg, plângeam, eram nemâncată. Stăteam și pe strada la două noaptea, venea și poliția, dar când veneau, el se liniștea și ei vedeau că era liniște.Dar până să am curajul să sun la Poliție mi-au trebuit ani de traume. Nu a fost acea bătaie care să lase urme, dar… Era foarte gelos. A mai fost o tentativă de divorț, dar eu n-am bănuit nimic.Am dus copilul la grădiniță și după am verificat cutia poștală și am văzut decizia de divorț. Am căzut pe acele trepte, a fost un șoc, am conștientizat că pierdeam copilul pentru că nu aveam un loc de muncă”

, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu spune că este hărţuită de fostul ei iubit, Gheorghe Turda. După numeroase apeluri de pe numere private, la ore târzii din noapte, artista a decis să apeleze la organele de poliţie, deoarece se simte în pericol. Vedeta crede că fostul partener de viață ar avea o implicare în hărțuirea sa.

Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea. Mă simt în pericol (…)

Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu.

Interpreta de muzică populară susține că toate lucrurile deplasate pe care le face Gheorghe Turda în ceea ce o privește sunt din cauza faptului că nu a putut trece peste despărțire.