Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu: „Aud bubuituri în ușă, mi-e frică”

Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu. De doi ani de zile, interpreta de muzică populară este hărţuită constant, deşi a apelat şi la autorităţi, în nenumărate rânduri. Artista se teme pentru viața ei, deoarece primește apeluri de la numere necunoscute.

03 feb. 2021, 14:33
Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu: „Aud bubuituri în ușă, mi-e frică”
Nicoleta Voicu este hărţuită constant

Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu. “Trăiesc acest coșmar din aprilie 2019. Primul apel de pe număr privat. primesc de pe numere care apar, dar mă îngrozesc cele cu număr privat. Am fost la Poliție. Totul este palpabil. Am rezolvat situația cu numerele care apar. Încă sunt salvate în telefon. Nu le-am șters. Pentru că sunt apeluri la 12 noaptea, la 3 dimineața, la 5.

Citeşte şi: Împăcare-surpriză în showbizzul românesc. Îi despart 30 de ani, dar au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără altul

Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu

Nu mai știu care este granița între normalitate. De 2 sau 3 ori aud bubuituri în ușă, după care este ca cineva fuge pe scări. Panica mi-o transmite Max, câinele. După ora 17 seara, am ajuns să ies cu câinele, iar după 17:00 să îmi fie frică să ies.Noaptea nu mai știu ce să cred. Intră și iese lume din bloc. Este protejat, dar am mai fost o situație în care eram cu câinele și era o persoană care mă urmărea. Am avut noroc cu o altă persoană din cartier cu care am mers, după ce m-am speriat că mă urmărea

„, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Îl bănuieşte pe fostul iubit, Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu

susține că fostul ei iubit, Gheorghe Turda, ar fi în spatele acestor lucruri. Motivul ar fi că nu a putut trece peste despărțire.

E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui! Nu mai am altă explicație din moment ce nu mă poate scoate din mintea lui! (…) Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit… Dacă avea alte resentimente, nu se gândea la mine la (…)

[Anul acesta sunt decisă să le rezolv pe toate și o să o fac pe cale legală. Nu mai am altă soluție! Vreau să văd cine se ascunde în spatele acestor apeluri pentru că mă simt în pericol și traumatizată. Sunt doi ani de când eu trăiesc în teroarea asta!”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.

Artistul s-a enervat foarte tare când a auzit că fosta lui iubită îl acuză de hărţuire şi a avut o reacție acidă la adresa acesteia. Între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au apărut din ce în ce mai multe controverse care au dus atât la ruperea relației amoroase, cât și a celei de prietenie.

Să își vadă de meseria ei, că vrea să fie artistă, dar deocamdată nu este artistă. Este o… mă rog, să nu fac vreo catalogare de vreun fel! Să mă lase în pace și să își vadă de drumul vieții ei!”, i-a transmis Gheorghe Turda.