Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe. „Rămân cu 200 de lei pe lună!”

Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, mai ales că în pandemie evenimentele unde era invitată au fost puţine spre deloc!

11 feb. 2022, 13:30
Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe. „Rămân cu 200 de lei pe lună!”
Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe

Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe. Cântăreaţa de muzică populară a explicat că nu are cum să supraviețuiască în noua conjunctură, mai ales că din cauza pandemiei și activitatea ei s-a redus considerabil, implicit și veniturile.

Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe. „Rămân cu 200 de lei pe lună!”

„Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1.200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane (600 lei), este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult! În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă! Deci, practic, venit zero! Iar acea indemnizație pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2.200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1.200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2.000 de lei doar aceste două cheltuieli. Rămân cu 200 de lei”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie: „A fost agresiune, o teroare psihică, plângeam, eram nemâncată”

Deși tocmai a împlinit 50 de ani, Nicoleta Voicu nu-și arată deloc vârsta. Interpreta este de părere că pacea din sufletul ei este secretul care o ajută să arate mereu tânără. „Faptul că, poate, nu-mi arăt vârsta o datorez unei stări de pace din sufletul meu. Eu, chiar dacă mă cert cu cineva, nu sunt genul să port ranchiună. Eu spun un singur lucru, când cineva chiar nu-mi dă pace, Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea. E singura mea rugăciune. Și să știi că funcționează!”, a spus Nicoleta Voicu.