Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda: „Am vânătăi pe corp şi hemoragii nazale”

Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda. Cântăreaţa de muzică populară este extrem de afectată de războiul pe care îl poartă cu artistul care nu demult îi era iubit şi spune că are probleme grave de sănătate, din cauza stresului.

15 apr. 2021, 09:32
Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda: „Am vânătăi pe corp şi hemoragii nazale”
Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante, după ce scandalul dintre artistă și Gheorghe Turda capătă proporții din ce în ce mai mari. Interpreta de muzică populară a mărturisit că din cauza stresului acumulat în toată această perioadă, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Citeşte şi: Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi: „A fost şi agresiune. M-a terorizat”

Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda

Stresul și presiunea pe care le simte i-au afectat sistemul nervos, motiv pentru care îi apar vânătăi pe corp și îi curge sânge din nas.

Următoarele declarații le va face avocatul meu, eu nu mai pot, situația va fi preluată de avocata mea. Eu trebuie să suport acțiunile lui, oameni suntem, nu este ok. Pe sistem nervos acum îmi apar niște vânătăi pe corp, am pe picior, data trecută am avut pe mâini. Am avut hemoragii nazale, lucrurile sunt foarte grave, am dureri de cap pe care nu le mai pot calma. Este un capitol încheiat, încerc să mă detașez, este punct. S-a terminat, să-și vadă fiecare de drumul lui!”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu a fost abuzată în căsnicie

Cântăreaţa de muzică populară a trecut printr-un mariaj abuziv, cu un bărbat care a terorizat-o ani de zile. Fosta lui Gheorghe Turda mărturisește că de dragul fiului ei a ajuns să îndure 20 de ani de chin până să aibă puterea să pună capăt mariajului.

În urmă cu mulți ani, mai exact în vremea studenției, Nicoleta Voicu a întâlnit un bărbat cu care s-a căsătorit, dar care i-a adus foarte multă suferință.

Ne-am cunoscut la facultate, studenți fiind. Căsnicia mea a fost cu multe rele. A durat 20 de ani, pentru copil. A fost iubire la început, dar a fost o căsnicie sufocantă. De exemplu, o ceartă pornită de dimineață se termina când se sătura el. S-a ajuns și la poliție.

A fost agresiune, o teroare psihică, avem 45 de kg, plângeam, eram nemâncată. Stăteam și pe strada la două noaptea, venea și poliția, dar când veneau, el se liniștea și ei vedeau că era liniște.

Dar până să am curajul să sun la Poliție mi-au trebuit ani de traume. Nu a fost acea bătaie care să lase urme, dar… Era foarte gelos. A mai fost o tentativă de divorț, dar eu n-am bănuit nimic.

Am dus copilul la grădiniță și după am verificat cutia poștală și am văzut decizia de divorț. Am căzut pe acele trepte, a fost un șoc, am conștientizat că pierdeam copilul pentru că nu aveam un loc de muncă”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.