Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi: „A fost şi agresiune. M-a terorizat”

Nicoleta Voicu nu a avut prea mult noroc în dragoste. Vedeta a izbucnit în lacrimi când şi-a amintit de fostul partener, când o agresa şi o teroriza. Asta până într-o zi, când a decis să meargă la Poliţie. Într-un final a reușit să divorțeze de bărbatul care a făcut-o să treacă prin momente cumplite.

18 feb. 2021, 09:57
Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi: „A fost şi agresiune. M-a terorizat”
Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi

Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi. „A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. A fost o teroare psihologică, de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme.

Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă.”, a spus Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a izbucnit în lacrimi

După divorț am simțit o eliberare. Nu am mai putut. Făceam atacuri de panică de 2 ori pe lună ajungeam la camera de gardă. De multe ori mergeam cu mașina până la intrarea în sat și încercam să par bine atunci când intram în sat. Dacă aș povesti tot, ar plânge și frunzele în pom.”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Teroarea prin care trece Nicoleta Voicu: „Aud bubuituri în ușă, mi-e frică”

Nicoleta Voicu, hărţuită de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu spune că este hărţuită de fostul ei iubit, Gheorghe Turda. După numeroase apeluri de pe numere private, la ore târzii din noapte, artista a decis să apeleze la organele de poliţie, deoarece se simte în pericol. Vedeta crede că fostul partener de viață ar avea o implicare în hărțuirea sa.

Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea. Mă simt în pericol (…)

Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu.

Interpreta de muzică populară susține că toate lucrurile deplasate pe care le face Gheorghe Turda în ceea ce o privește sunt din cauza faptului că nu a putut trece peste despărțire.

E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui! Nu mai am altă explicație din moment ce nu mă poate scoate din mintea lui! (…) Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit… Dacă avea alte resentimente, nu se gândea la mine la (…)

[Anul acesta sunt decisă să le rezolv pe toate și o să o fac pe cale legală. Nu mai am altă soluție! Vreau să văd cine se ascunde în spatele acestor apeluri pentru că mă simt în pericol și traumatizată. Sunt doi ani de când eu trăiesc în teroarea asta!”, a mai spus Nicoleta Voicu.


loading...