Nicoleta Voicu, plină de vânătăi! Ce s-a întâmplat cu interpreta de muzică populară FOTO

Nicoleta Voicu, implicată într-un scandalul de proporții cu Gheorghe Turda, se confruntă acum și cu alte probleme destul de grave.

22 iun. 2021, 18:12
Nicoleta Voicu, plină de vânătăi! Ce s-a întâmplat cu interpreta de muzică populară FOTO

Nicoleta Voicu, plină de vânătăi! Vedeta a mărturisit că ajunsese în pragul disperării, după ce corpul i s-a umplut de vânătăi fără nici un motiv! Potrivit spuselor interpretei de muzică populară, reacția bizară a organismului a făcut-o să creadă că are leucemie!

Nicoleta Voicu, plină de vânătăi!

Din fericire, diagnosticul a fost o dereglare a organismului din cauza lipsei de vitamine. Interpreta de muzică populară urmează un tratament baza pe foarte multe fructe și legume pentru a-și lua doza de vitamine de care organismul ei are nevoie.

Nicoleta Voicu, dezvăluiri şocante din scandalul cu Gheorghe Turda: „Am vânătăi pe corp şi hemoragii nazale”

„Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Nicoleta Voicu, ajunsă la 49 de ani, nu poate să ascundă drama vieții sale, respectiv faptul că a fost abandonată de mama sa și aproape doi ani a stat într-un orfeliant: „Am  început cu „dreptul”: un abandon din partea  mamei. N-am avut curiozitatea s-o cunosc niciodată, ce motiv aş avea? Mi-a trântit o cruce-n spate – crucea copilului părăsit – apoi şi-a văzut de drum. Un an şi opt luni am fost în mâinile lui Dumnezeu, undeva într-un  orfelinat din Galaţi”.