Nicu Gheară intervine în scandalul de la Rapid, avertisment pentru „Corsicanu” şi „Bocciu”

Suporterii din Giuleşti nu văd deloc cu ochi buni numirea la cârma Rapidului a lui Cristiano Bergodi. Italianul nu şi-a pus încă semnătura pe un contract, dar oficialii alb-vişinii au anunţat că s-a ajuns deja la un acord de principiu cu acesta. Nicu Gheară intervine în scandal

12 iul. 2023, 20:18
Nicu Gheară intervine în scandalul de la Rapid, avertisment pentru „Corsicanu” şi „Bocciu”

Nicu Gheară, un rapidist cu state vechi, susține într-o luare de poziție rară că fanii alb-vișiniilor nu trebuie să se implice în deciziile conducerii. Adrian Mutu a plecat la Neftchi Baku (Azerbaijan) cu o săptămână înainte de startul Superligii. La acel moment, Șumudică s-a autopropus în Giulești, varianta fiind susținută public și de liderii de galerie ai Rapidului. În cele din urmă, Rapidul l-a numit antrenor principal pe Cristiano Bergodi, în ciuda dorinței fanilor.

Gigi Becali, mesaj ameninţător către ultraşii CSA Steaua. „Dacă nu rezolvă instituţiile statului, să mă lase pe mine. În trei secunde îi găsesc!”
Nicu Gheară, despre controversele de la Rapid: „Un suporter nu trebuie să-și asume rolul de a pune antrenor”

Nașul lui Mutu la cea de-a doua căsătorie a „Briliantului”, cu modelul dominican Consuelo Matos, dar și nașul lui Gheorghe Răducan, alias „Corsicanu”, unul dintre liderii galeriei alb-vișiniilor, a simțit nevoia să intervină în controversa din Giulești. El e de părere că numirea antrenorului nu intră în atribuțiile galeriei.

„Băiatul meu m-a întrebat cum văd situația care s-a creat între suporteri și conducerea Rapidului. Străbunicul și bunicul tău au fost rapidiști… Tu și băiețelul tău (nepotul meu) sunteți rapidiști. Un suporter nu trebuie să-și asume rolul de a pune antrenor, pe el nu-l poate trage nimeni la răspundere, și își pierde identitatea.

Suporterii trebuie să susțină echipa, să respecte deciziile conducerii, iar când rezultatele sunt negative să se manifeste în tribune! Este o perioadă bună si de viitor pentru clubul Rapid. Suporterii și conducerea împreună cu jucătorii și echipa tehnică să fie uniți, pentru a fi o familie adevărată cum este acest club iubit, Rapid”, a scris Gheară pe Facebook.

Gheară este un fost fotbalist al Rapidului din anii ’80, cu câteva prezențe în alb-vișiniu. Face parte din folclorul echipei datorită scandării: „Țîră, Goanță și cu Gheară, cel mai bun atac din țară!”.

Dan Şucu, desfiinţat de Gigi Corsicanu. Scandal imens în Giuleşti: „Rapidul e al nostru, nu al lui!”
După plecarea lui Adi Mutu, galeria de pe arena „Valentin Stănescu” a insistat pentru aducerea lui Marius Şumudică. Acţionarul principal Dan Şucu s-a opus însă acestei mutări. Într-o discuţie cu Gigi „Corsicanu”, unul din liderii Peluzei rapidiste, Şucu a transmis că este exclus ca „Şumi” să preia echipa.

Liviu Ungurean, şeful Peluzei Nord, s-a arătat, la rândul său, contrariat de decizia adoptată de Şucu. Întrebat despre sosirea lui Bergodi, cel poreclit „Bocciu” a reacţionat nervos.

Şucu se declară, în schimb, extrem de mulţumit de modul în care au decurs discuţiile cu Bergodi şi subliniază că stilul ofensiv adoptat de italian l-au convins că acesta poate imprima o nouă forţă jocului Rapidului.