Nicu Vlad, acuzat de „complicitate şi manipulare” în ancheta privind dopajul din cadrul IWF

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, care este şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale (IWF), a fost acuzat de "complicitate şi manipulare" în ancheta privind dopajul din cadrul IWF desfăşurată de Agenţia Internaţională de Testare (ITA)

24 iun. 2021, 12:43
Nicu Vlad, acuzat de „complicitate şi manipulare” în ancheta privind dopajul din cadrul IWF

Pe 17 iunie, Federaţia Internaţională de Haltere (IWF) a impus o suspendare de un an Federaţiei române de haltere ”din cauza mai multor cazuri de încălcări ale regulamentului antidoping”, sancţiune care privează participarea halterofililor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august).

”Sancţiunea dispusă faţă de Federaţia română este motivată de cinci încălcări ale reglementărilor antidoping datând din 2012 şi comise de cinci sportivi diferiţi. Aceste cinci încălcări se bazează pe prezenţa steroizilor anabolizanţi”, se arată într-un comunicat al IWF, citat de G4Media.

Citeşte şi: Cornel Dinu îi face praf pe Victor Piţurcă şi Ciprian Marica. „Cum comenteaza Piţurcă mi se pare înfiorător. Marica îmi aduce aminte de papagalii din Mato Grosso”


loading...