Bădălău, filmat la o petrecere unde s-au dat dedicaţii „Să vină Diaspora, că noi ne pi*ăm pe ea”. Dăncilă: Haideţi să fim mai buni

Niculae Bădălău a ajuns în mijlocul unui scandal după ce la petrecerea de tăiere a moţului nepotului său un manelist i-a dedicat o melodie în care înjură diaspora. "N-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul... şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

RomaniaTV.net
31 aug. 2018, 10:56
Bădălău, filmat la o petrecere unde s-au dat dedicaţii „Să vină Diaspora, că noi ne pi*ăm pe ea”. Dăncilă: Haideţi să fim mai buni

UPDATE Întrebată cum comentează faptul că senatorul PSD Niculae Bădălău a participat la un eveniment în care diaspora ar fi fost insultată, Viorica Dăncilă a răspuns: „Văd că faceţi referire numai la persoane. Chiar nu vă interesează anumite decizii care îi privesc pe cetăţeni? Suntem totuşi în An Centenar, haideţi să fim mai buni!”.

__________

Deputatul USR Claudiu Prisnel a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău „să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea”. În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.

„De la domnul Florinel, de la domnul primar, să țină aproape domnul primar. Sa-i dea Dumnezeu sănătate! Pentru nașul Nicolae Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, nășică, pot să cânt și eu o strofă, nu e porno, e un pic așa deplasată, pot? Că și aștia zic m…e PSD, să cântăm și noi ceva. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea”, ţipa un lăutar.

 

Prezenţa liderului PSD la petrecerea nepoţelului său i-a încântat pe lăutarii care i-au dedicat câteva melodii. Fostul număr doi din PSD neagă însă că a fost prezent atunci când maneliştii i-au cântat. 

Niculae Bădălău a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că a fost o petrecere privată.

„Vizavi de obscenităţi, nu ştiu dacă mai eram acolo…nu aprob un asemenea limbaj, dar ştiţi foarte bine la o asemenea petrecere e greu să controlezi artiştii în textele lor. (…) n-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?”, a declarat Niculae Bădălău la România TV.