Bădălău, filmat la o petrecere unde s-au dat dedicaţii "Să vină Diaspora, că noi ne pi*ăm pe ea". Dăncilă: Haideţi să fim mai buni

Publicat: Vineri, 31 August 2018 13:56 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2018 11:49 // Sursa: romaniatv.net

Niculae Bădălău a ajuns în mijlocul unui scandal după ce la petrecerea de tăiere a moţului nepotului său un manelist i-a dedicat o melodie în care înjură diaspora. "N-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul... şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

UPDATE Întrebată cum comentează faptul că senatorul PSD Niculae Bădălău a participat la un eveniment în care diaspora ar fi fost insultată, Viorica Dăncilă a răspuns: "Văd că faceţi referire numai la persoane. Chiar nu vă interesează anumite decizii care îi privesc pe cetăţeni? Suntem totuşi în An Centenar, haideţi să fim mai buni!".

__________

Deputatul USR Claudiu Prisnel a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău "să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea". În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.

"De la domnul Florinel, de la domnul primar, să țină aproape domnul primar. Sa-i dea Dumnezeu sănătate! Pentru nașul Nicolae Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, nășică, pot să cânt și eu o strofă, nu e porno, e un pic așa deplasată, pot? Că și aștia zic m...e PSD, să cântăm și noi ceva. Să vină diaspora, că noi ne pi...ăm pe ea. Să vină diaspora, că noi ne pi...ăm pe ea", ţipa un lăutar.

 

Prezenţa liderului PSD la petrecerea nepoţelului său i-a încântat pe lăutarii care i-au dedicat câteva melodii. Fostul număr doi din PSD neagă însă că a fost prezent atunci când maneliştii i-au cântat. 

Niculae Bădălău a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că a fost o petrecere privată.

"Vizavi de obscenităţi, nu ştiu dacă mai eram acolo...nu aprob un asemenea limbaj, dar ştiţi foarte bine la o asemenea petrecere e greu să controlezi artiştii în textele lor. (...) n-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău la România TV.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 oct 15:12
Răspunde | Votează email 0 email
ELENA BURLACU
Bună ziua tuturor.
Sunt aici pentru a partaja comentarii care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Elena Burlacu din orasul Ramnicu Valcea din Romania. Aici și aș dori să recomandăm ajutorul extraordinar pe care l-am primit de la doamna Esther Patrick,
Cu tot respectul, mama doamnei Esther mi-a dovedit că "Cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă pe care-ți păstrezi mereu de ce nu poți ajunge" de Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, l-am primit în sfârșit de la Esther Patrick. Deci, Oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este corect, de înțeles și cine ne poate ajuta într-adevăr, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut din diferite motive. Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: ([email protected])

Astăzi pentru un împrumut și nu ezitați să-i spuneți iubitului dvs. o dată despre Esther Patrick pentru că este o mamă de bună calitate și ea îmi împrumută împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile de spital, puteți, de asemenea, să mă contactați prin acest e-mail: ([email protected]). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Așa că trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele, Gloria Johnson, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Esther Patrick, așa că imediat entuziasmul tău și-ți aplică visele. Pune-ți vorbele. Îmbrățișați-vă binecuvântarea și lăsați-ne să facem această zi să ne amintim.
Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: ([email protected])
Mulțumesc tuturor că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
31 aug 16:27
Răspunde | Votează email 0 email
[email protected]
Buna,

Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc. Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi scăzute și rate rezonabile de 2%. Trimiteți la: [email protected]
1
EUR
4.7287
RON
21 Jun
noapte 19 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H