Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat. Tatăl lui Emi Pian este grav bolnav

Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat, deşi este bolnav. Tatăl lui Emi Pian, interlopul ucis în această vară, este internat la spitalul penitenciarului.

13 nov. 2020, 19:02
Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat. Tatăl lui Emi Pian este grav bolnav

Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiționat din închisoare, acesta fiind  închis după gratii pentru a executa o condamnare de 5 ani și 10 luni pentru o tentativă de omor. După ce a petrecut o perioadă la Rahova, seniorul clanului Duduianu a fost mutat la Dej și în prezent este internat la spitalul penitenciarului, pentru că este grav bolnav.

Niculae Duduianu speră se fie eliberat și chiar a făcut o solicitare către autoritățile abilitate, în acest sens. Magistrații de la Judecătoria Dej au vrut să-l audieze pe deținut, prin teleconferință, în urmă cu două săptămâni, pentru a putea decide dacă acesta va fi pus în libertate. Însă, din cauza stării fizice precare, el nu a putut să ia contact cu judecătorii. Avocatul a prezentat mai multe documente medicale, care certifică faptul că Niculae Duduianu are mari probleme de sănătate, scrie wowbiz.ro.

Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat

Magistrații susţin însă că deținutul nu are dreptul să solicite eliberarea condiționată mai devreme de 15.08.2022. Și asta pentru că a fost condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare, pentru tentativă de omor. Conform actelor înaintate de avocatul apărării, Niculae Duduianu a suferit două atacuri cerebrale, are diabet, este cardiac și are dureri la coloana vertebrală.

Secretul morţii lui Emi Pian. Un medic legist RUPE TĂCEREA: liderul clanului Duduianu putea fi salvat!

Tatăl lui Emi Pian se poate deplasa doar cu ajutorul unui scaun cu rotile

„La acest moment este efectiv la mila colegilor de cameră care îl dau jos din pat în duc la toaletă, îl spală ca pe un copil mic pentru că nu poate la momentul de față. Depune la dosar înscrisuri medicale. Apărătorul (…) apreciază că petentul are un grad de risc scăzut, având în vedere că este o persoană care are peste 77 de ani, o persoană care se află imobilizată în cărucior, nu poate merge singură, o persoană care a suferit 2 AVC–uri, este cardiac, are diabet, cu probleme de coloană și de aceea nu poate merge”, se precizează în cererea avocatului lui Niculae Duduianu.