Secretul morţii lui Emi Pian. Un medic legist RUPE TĂCEREA: liderul clanului Duduianu putea fi salvat!

Emi Pian a murit pentru că, imediat după ce a fost înjunghiat, niciuna dintre rudele lui nu s-a gândit să îi lege rana sau să facă un garou improvizat deasupra tăieturii. Astfel, liderul clanului Duduianu a sângerat în timp ce frații lui îl băteau pe aggresor, principalul suspect, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu.

05 sept. 2020, 06:58
Secretul morţii lui Emi Pian. Un medic legist RUPE TĂCEREA: liderul clanului Duduianu putea fi salvat!

Emi Pian, 39 de ani, a murit pe 4 august, după ce a fost înjunghiat în urma unei partide de barbut.  Sângerarea abundentă i-a provocat, practic, acel infarct miocardic care i-a provocat moartea. Fostul lider al clanului Duduianu putea însă scăpa cu viață. Medicul legist Gheorghe Alexandrescu, fostul șef al Laboratorului de Prosectură al Insitutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”, face dezvăluiri-bombă!

„Victima agresiunii a sângerat mult la fața locului, așa cum rezultă din relatările presei imediat după eveniment iar interesarea vaselor sanguine femurale este realmente fatală dacă nu se intervine imediat!”, a spus Gheorghe Alexandrescu pentru EVZ.

Imagini incredibile la mormântul lui Emi Pian! Mai mulţi copii îl plâng pe fostul lider al clanului Duduianu

Medicul legist a mai precizat că „este o foarte mare urgență medico-chirurgicală, necesitând oprirea rapidă a sângerării prin aplicarea fermă a unui garou deasupra plăgii înjungheat-tăiate, posibil chiar cu o cureaua de pantaloni, având interpus un rulou de fașă sau similar, care să comprime artera femurală. Acesta se dispune longitudinal pe proiecția cutanată a traiectului vasului sanguin principal al membrului inferior, pe fața antero-internă și superior, spre rădăcina coapsei lezate”.

El este noul şef al clanului Duduianu, după ce Emi Pian a murit. Nu este niciunul dintre fraţii săi

Intervenția „putea fi efectuată chiar cu mijloace improvizate, de către o persoană din anturaj sau chiar de către victimă, dacă aceasta era conștientă până la sosirea salvatorilor”.

„Deci, în etapa inițială extraspitalicească se opresc temporar pierderile sanguine și se administrează perfuzii, care compensează pierderile volumetrice (lichidiene) iar în etapa spitalicească se susțin funcțiile vitale, se suturează vasele lezate și se compensează pierderile sanguine”, a adăugat medicul legist Gheorghe Alexandrescu.

S-a aflat cum a fost măcelul în urma căruia a murit Emi Pian. Filmul de groază al uciderii liderului Duduienilor. REFERAT POLIŢIE

Referitor la cauza medicală a decesului, din punctul său de vedere, lucrurile sunt foarte clare: agresiune prin lovire cu armă albă, urmată de „hemoragie externă masivă” și de anemie acută posthemoragică consecutivă, prin „lezarea unor vase sanguine cu lumen larg”, posibil din pachetul vasculo-nervos femural al coapsei, cu posibil „șoc hemoragic decompensat în final” (în raport cu durata supraviețuiri prespitalicești), ceea ce include și tulburările grave sistemice generate de hipoxie și anoxia tisulară prelungită – inclusiv la nivelul microcirculației miocardice, aspect interpretat inițial eronat la nivelul cordului ca reprezentând un infarct miocardic acut, greșit înțeles ca o boală nontraumatică, aparent fără legătură cu traumatismul recent.