Niculina Stoican a izbucnit în plâns. Astăzi şi-ar fi sărbătorit ziua de nume Petrică Mîţu Stoian: „Sunt foarte multe amintiri frumoase”

Niculina Stoican a izbucnit în plâns. Artista a vorbit despre regretatul său prieten, Petrică Mîțu Stoian, ziua în care artistul și-ar fi sărbătorit numele, de Sfinții Petru și Pavel. A mărturisit că a avut o relație excepțională de prietenie cu artistul.

29 iun. 2022, 21:42
Niculina Stoican a izbucnit în plâns. Astăzi şi-ar fi sărbătorit ziua de nume Petrică Mîţu Stoian: „Sunt foarte multe amintiri frumoase”

Niculina Stoican a izbucnit în plâns. De Sfinții Petru și Pavel, cântăreaţa a rememorat momente speciale petrecute alături de regretatul său prieten, mărturisind printre lacrimi ce gol imens a lăsat moartea artistului în sufletul ei. Cei doi au avut o relație foarte strânsă pe scenă, dar și în afara ei, fiind legați de o prietenie foarte puternică.

Citeşte şi: Niculina Stoican, primul Paşte fără Petrică Mîţu Stoian. Tradiţia pe care o respectă în fiecare an: „Ar trebui să ne educe cumva mintea şi sufletul”

Niculina Stoican a izbucnit în plâns

Noi am cântat foarte mulți ani împreună și sunt foarte multe amintiri frumoase, foarte multe întâmplări. Îmi persistă în minte o situație în care am fost puși cu o pereche de tineri care au insistat să mergem să le cântăm la nuntă.

Noi nu am vrut, nici unul, nici celălalt, nu îmi mai amintesc de ce. Ori aveam un program încărcat sau instinctiv nu voiam să mergem la nunta asta. Au insistat foarte mult, el chiar spunea: Nu știu, dar nu aș vrea. Până la urmă am mers, dar s-a insistat foarte mult, iar noi nu voiam. Ne-am dus la eveniment, am cântat, toată lumea a fost mulțumită, dar la final au venit și au început să spună că nu a fost cum se așteptau, tot felul de chestiuni desuete.

Eu am început să le spun că nu se poate, că au insistat atâta, că lumea a fost mulțumită, am cântat, Petrică stătea și se uita când la mine, când la ei. La un moment dat, eu nervoasă că nu reacționează și că nu zice nimic și că nu e drept ce se întâmplă, îi zic: Petre, zi si tu ceva!

El se întoarce la mine, mă privește și zice „Păi ce zic?! Uite vezi, ce frumos e la final și ziceai să nu vii!’ Asta a fost singura lui reacție. Cumva au vrut și ei să aibă un fel de mulțumire pentru că insistaseră atâta și noi pur și simplu nu voiam să ne ducem, a mărturisit Niculina Stoican, pentru Wowbiz.ro.