Niculina Stoican, agasată de colegii de breaslă. Interpreta de muzică populară nu mai are liniște din cauza noilor acuzații la adresa ei. ”A spus o minciună!”

În ultimul an, Niculina Stoican a trecut prin momente mai greu de digerat, fără se implica neapărat de bună voie în toate scandalurile în care a fost târâtă. Interpreta de muzică populară a primit alte acuzații de la un alt coleg de breaslă, însă identitatea acestuia a rămas sub anonimat.

21 feb. 2024, 09:05
Niculina Stoican, agasată de colegii de breaslă. Interpreta de muzică populară nu mai are liniște din cauza noilor acuzații la adresa ei. ”A spus o minciună!”

Niculina Stoican a primit alte acuzații de la un alt coleg de breaslă, însă identitatea acestuia a rămas sub anonimat.

Citește și Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală: „N-am putut să o înțeleg niciodată”

După ce scandalul legat de Constantin Enceanu, acum, Niculina Stoican este acuzată de un alt coleg de breaslă, care, după spusele artistei, i-ar purta pică.

În cadrul unei postări scrise pe rețelele de socializare, cântăreața a explicat tot ce s-a întâmplat.

Mai precis, Niculina Stoican a auzit că a fost acuzată că, în perioada în care ocupa funcția de manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, nu a organizat niciun eveniment în memoria lui Nicu Crețu, o personalitate pentru ceea ce înseamnă instituția pe care a reprezentat-o.

Contrar acestor acuzații, Stoican a spus că evenimentul respectiv a avut loc în urmă cu foarte mulți ani, pe data e 15 ianuarie 2015, fiind invitat să cânte și cel care i-a adus aceste acuzații.

Niculina Stoican spune că se aduc minciuni la adresa sa, lucruri care nu sunt adevărat și care nu fac cinste nimănui.

„Ceea ce este important este că el este solistul instituției, că a spus o minciună, că era trecut pe afiș, că a cântat la acel spectacol care s-a organizat în 2018, in memoria Nicu Crețu, fostul dirijor și manager al instituției.

Nu îmi fac plăcere, nu îmi fac plăcere aceste conflicte pe care nu le generez eu, nu le-am generat niciodată, nu mai sunt managerul instituției, mi-am dat demisia și cred că instituția trebuie să-și vadă de drumul ei, să facă lucruri poate mai frumoase decât le-au făcut pe vremea când eu eram manager”, a declarat Niculina Stoican, potrivit Wowbiz.ro.

Interpreta de muzică populară, sătulă de scandaluri

Toată lumea știe că ultima perioadă din viața cântăreței de muzică populară a fost marcată de mai multe conflicte cu colegii de breaslă, iar acum, Niculina Stoican spune că s-a săturat să audă atâtea discuții în instituția pe care a manageriat-o cum a putut mai bine.

Citește și Scandal cu strigături în muzica populară! Olguţa Berbec şi Niculina Stoican reiau războiul în instanţe, acuze grave în 2024

„Pentru că sunt atâtea spectacole extraordinare făcute de instituții pe vremea când eram eu manager, acum nu mai sunt manager, dar instituția este capabilă să meargă mai departe și să facă lucruri frumoase și să înceteze cu aceste discuții și conflicte care nu își au niciun rost și nu onorează sub nicio formă”, a mai spus Niculina Stoican.