Niculina Stoican aruncă bomba, după 30 de ani de căsnicie! Anunțul neașteptat care i-a uimit pe fanii artistei

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite și apreciate voci ale muzicii populare românești. De zeci de ani artista reprezintă cu mândrie zona Mehedinți pe care și mama sa celebra Angelica Stoican a cântat-o decenii întregi și pe care mulți spun că a întrecut-o. Pe lângă cariera sa prolifică în muzică, artista are și o familie deosebită.

16 sept. 2023, 18:59
Niculina Stoican aruncă bomba, după 30 de ani de căsnicie! Anunțul neașteptat care i-a uimit pe fanii artistei
Niculina Stoican aruncă bomba, după 30 de ani de căsnicie! Anunțul neașteptat care i-a uimit pe fanii artistei

Niculina Stoican aruncă bomba, după 30 de ani de căsnicie! De mai bine de 3o de ani, Niculina Stoican este căsătorită cu omul de afaceri Vasile Stănescu cu care are un fiu de care este tare mândră.

Citește și Un nou scandal zguduie folclorul românesc! Niculina Stoican reacționează după de a fost dată în judecată de Constantin Enceanu: „Ce să mai spun?”

Niculina Stoican aruncă bomba, după 30 de ani de căsnicie!

Chiar dacă a reușit să creeze un echilibru între carieră și viața personală, în căsnicia artistei au existat și suișuri, dar și coborâșuri,

Recent, Niculina Stoican a dezvăluit că la un moment dat a descoperit că soțul său a înșelat-o, după ce chiar amanta bărbatului a luat legătura cu ea.

”N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu. Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a dezvăluit Niculina Stoican, în urmă cu câteva luni, într-un interviu la Antena Stars.

Cu toate acestea, artista în vârstă de 52 de ani a reușit să găsească puterea de a-l ierta pe tatăl copilului său și a mărturisit că nu ar da pentru nicio pasiune mariajul pe care îl are de atâția ani cu el.

”Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a declarat Niculinei Stoican, la Etno TV.

 

Citește și Niculina Stoican nu a fost invitată la Festivalului Petrică Mîțu Stoian. Artista reacționează: „Ce a simțit sufletul meu”