Niculina Stoican dezvăluie marele regret al relaţiei cu Petrică Mâţu Stoian. „Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de el” VIDEO

Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de înmormântarea bunului ei prieten, Petrică Mâțu Stoian, deşi a fost acuzată că i-a făcut viața un calvar regretatului artist.

11 nov. 2021, 17:11
Niculina Stoican dezvăluie marele regret al relaţiei cu Petrică Mâţu Stoian. „Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de el” VIDEO

Niculina Stoican a vorbit la România TV despre prietenia care a legat-o cu Petrică Mâţu Stoian, dar şi despre cum s-au înţeles, de fapt, de-a lungul carierelor lor.

Niculina Stoican dezvăluie marele regret al relaţiei cu Petrică Mâţu Stoian. „Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de el”

„Mi-e greu să mă uit şi la pozele cu el, mi-e greu să-l aud cântând. Mi-e greu pentru că mi-e foarte greu să accept că nu mai este! Chiar dacă nu ne ântâlneam, era un sprijin al lumii căreia îi aparţin, indiferent unde l-a dus viaţa. El, sufletul lui, vorba lui… era mehedinţean până în vârful firului de păr şi până în vârful picioarelor! Când vorbea era ca şi cum toată lumea se oprea în jurul nostru şi noi ne întorceam la Mehedinţi şi nu ne mai păsa de ce este în jur, nu trebuie neapărat să cântam…. Când ne iubea lumea şi ne aplauda şi ne spunea ce frumos e Mehedinţiul!”, a spus Niculina Stoican la România TV.

Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

„Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de Petrică Mâţu Stoian şi pe el de mine, locul ăsta care pentru noi a fost început şi sfârşit de lume! Aveam şi un cântec pe care l-am făcut împreuna tocmai pentru a arăta lumii cât de mult iubim locurile astea şi cât de mândru era! Cred că asta ne-a şi legat foarte mult, asemănarea timbrului vocal, s-au concretizat toate doar datorită acestui loc în care ne-am născut”, a mai spus Niculina Stoican.