Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate: „Este singurul om care mă reduce la tăcere”

Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate. Artista a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că doar în fața unei singure persoane, tace și ascultă și aceea este chiar mama ei, Angelica Stoican. Cele două au avut întotdeauna o legătură specială.

27 feb. 2023, 10:25
Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate: „Este singurul om care mă reduce la tăcere”
Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate

Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate. Artista a crescut într-o familie în care valorile și educația au fost puse întotdeauna pe primul plan. Chiar dacă este fiica uneia dintre cele mai talentate și iubite cântărețe de muzică populară, a luptat să nu rămână în umbra mamei și a dorit să-și creeze o carieră de succes.

Citește și: Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Niculina Stoican, dezvăluiri din intimitate

Niculina Stoican mărturisește că mama ei este singura persoană care o poate reduce la tăcere, indiferent de situație. A avut o educație cu valori oferită de bunicii săi, iar unul dintre cele mai importante lucruri este respectul pentru părinți.

Întotdeauna m-a lăsat să răzbat, dar m-a sfătuit. Întotdeauna m-a apostrofat atunci când a considerat că ceva nu e potrivit sau nu-i place. Mama este singurul om care mă reduce la tăcere! Indiferent ce spune ea, eu tac și ascult. Așa m-au crescut bunicii, acestea au fost regulile și legile nescrise în educația mea. Și cred că sunt foarte sănătoase, pe un părinte nu-l înfrunți, îl asculți și încerci să iei hotărârile pe care le consideri bune pentru tine.„, a povestit Niculina Stoican.

După o perioadă bună în care nu au mai cântat atât de des împreună, Niculina și Angelica Stoican vor susține un concert la Sala Palatului, pe 4 martie. „Sunt foarte emoționată și bucuroasă, mai ales că vom evolua pe scena împreună tot timpul. Am ales ca lucrul asta să se întâmple așa pentru că mi-am dorit să fiu lângă ea, pe scenă, mai mult timp. Ea are o aură și o noblețe din care vreau să mă îmbogățesc, pentru că este foarte prețioasă pentru noi, pentru Mehedinți și întreaga Românie. Emoțiile vor fi mai mult ca fiică, decât ca interpret. Toată viața am dus povara dulce și frumoasă a numelui ei.

Pentru că nu e ușor să fii fata Angelicăi Stoican și să încerci să-ți găsești propriul tău drum, să-ți creezi o personalitate, să ieși din umbra ei. La umbra stejarilor mari, nimic nu viețuiește. Întotdeauna voi fi fiica Angelicăi Stoican! Dar, trecând de acest prim pas, există și Niculina Stoican. Atunci, emoțiile mele pe scenă în asta o să se amplifice, în faptul că o voi privi și mă voi gândi la cât este de colosală, este mama mea în primul rând, și în al doilea rând am reușit să am personalitate lângă un asemenea colos în muzica populară.„, a mai dezvăluit Niculina Stoican, pentru Starpopular.ro.