Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Noi am avut o relație dincolo de lume”

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Artista a izbucnit în plâns de fiecare dată când a vorbit despre relația specială de prietenie pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Despre cei doi s-a scris că ei ar fi avut o relație tumultuoasă în spatele camerelor de filmat.

15 nov. 2021, 17:44
Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Noi am avut o relație dincolo de lume”
Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreaţa s-a simțit drept un membru al familiei sale și a fost tratată precum unul, chiar dacă între ei a fost întotdeuna o relație de prietenie. Cu toate acestea, ea susține că relația lor a fost una dincolo de lume.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, mesaj cu subînțeles după scandalul dintre impresarul lui Mîțu Stoian și Niculina Stoican: ”Nimeni nu va pleca de pe pământ fără să plătescă!”

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Familiile noastre, surorile lui, nepoții lui, toate amintirile mele plăcute, de câte ori l-am păcălit de 1 aprilie. Soțul meu îmi spunea să nu îl mai păcălesc. A plecat într-un moment va rămâne pe vecie numai cu cântecul.

Pe mine m-a interesat ce am făcut eu pentru el. Am făcut o coroană pe care am scris „Te vom iubi mereu, noi mehedințenii tăi”. Eu nu am fost un membru al familiei lui, dar eu am avut părticica aceea din sufletul lui pe care nu a dat-o nimănui. Noi am avut o relație dincolo de lume”, a mai spus Niculina Stoican.

Doru Guşman şi Niculina Stoican, scandal fără precedent

Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian, i-a adus acuzaţii grave Niculinei Stoican, directorul Ansamblului Maria Tănase, unde Mîţu Stoian era angajat.

Guşman a dezvăluit că interpreta l-ar fi umilit constant pe regretatul cântăreț și că acesta nu ar fi mai vrut să audă de fosta lui colegă. Atitudinea Niculinei Stoican faţă de Mîţu Stoian ar fi stat, de altfel, şi la baza pensionării anticipate a acestuia din urmă.

În replică, Niculina Stoican a anunţat că îl dă în judecată pe Guşman pentru acuzaţii nefondate.

El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: ‘Nu mai suport’.

El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea’. Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu”, spunea Doru Gusman.