Niculina Stoican izbucnește în lacrimi când citește ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian: „Tu nu ești la faza la care să trăiești din nume” VIDEO

Niculina Stoican a izbucnit în lacrimi la emisiunea lui Măruță, când a vorbit despre ultima conversație avută cu Petrică Mițu Stoian, dar și despre ce a însemnat la nivel personal relația cu maestrul.

11 nov. 2021, 20:38
Niculina Stoican izbucnește în lacrimi când citește ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian: „Tu nu ești la faza la care să trăiești din nume” VIDEO

Niculina Stoican a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță” despre ultima conversație avută cu Petrică Mîțu Stoian, care a avut loc printr-un schimb de mesaje, după un concert live susținut de amândoi.

Artista a menționat că Petrică Stoian era foarte meticulos și autocritic și câteodată spunea în glumă că i-a trecut vremea, însă Niculina îl încuraja mereu.

„Bună dimineața foarte frumos sună piesa de pe scenă, iar el mi-a spus „Nu s-a simțit gâjâiala mea vocală?”. Eu i-am răspuns „Nu ai nicio gâjâială, este prezența ușor răgușită a timbrului vocal, specific zonei de la munte și tu ști asta” și el zice „Nu mai contează, trăim din nume și eu i-am zis  tu nu ești la faza să trăiești din nume, mai ai multe de spus.”, a relatat artista.

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată”

Artista Niculina Stoican a izbucnit în lacrimi când și-a amintit că un alt aspect care o lega de maestru este faptul că amândoi erau din zona Mehedinți. Niculina Stoican consideră că ea și Petrică Mîțu Stoian au reprezentat prin muzica populară regiunea de baștină.

„Eu și Petrică Mîțu am fost unul pentru celălat stâlpii Mehedințiului în lume. Eu îl știam undeva, el mă știa pe mine undeva, restul nu avea importanță. Sunt foarte fericită și împăcată că am făcut tot ce era bine pentru el, că l-am onorat așa cum era relația noastră.”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican iese la atac după moartea lui Petrică Mîțu! îl dă în judecată pe impresarul acestuia! Reacția lui Doru Gușman! Ce scandal monstru urmează

Niculina Stoican l-a amenințat cu tribunalul pe Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian din cauza acuzațiilor făcute la adresa ei, pe care artista le consideră calomniatoare.

În urmă cu câteva zile, Doru Gușman a făcut mai multe dezvăluiri, printre care una potrivit căreia Niculina Stoican ar fi fost motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian ar fi părăsit Ansamblul unde lucra din cauza că aceasta l-ar fi persecuta în mod constant.

Invitată într-o emisiune TV, artista a dezvăluit că impresarul lui Petrică Mîțu Stoian va trebui să-și susțină, cu probe, declarațiile din presă, căci este mai hotărâtă ca niciodată să-l dea în judecată. Ea spune că imaginea ei și a instituției pe care o conduce au fost afectate și vrea să-l tragă la răspundepe pe Doru Gușman.

„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a spus Niculina Stoican, potrivit CanCan.ro.

Reacția lui Doru Gușman nu a întârziat să apară. Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că nu-l interesează nimic și chiar o roagă pe cântăreață să acționeze în instanță.

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. „A plecat pentru că a dorit să plece, să trăiască pentru el!”

„Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina Stoican. Chiar o rog să mă dea în judecată!”, a declarat Doru Gușman.

Niculina Stoican susține că Mîțu Stoian a decis de unul singur să plece din Ansamblu Folcloric Maria Tănase. Artistul a dorit să fie independt de un program fix și să poată cânta oricând în funcție de cum își dorește.

”Plecarea de Maria Tănase a fost alegerea lui. El a mai avut o tentativă, dar nu avea anii necesari. Apoi a recalculat și a ieșit bine. Mi-a spus că nu mai vrea sa-i spună nimeni ce sa facă și că vrea să cânte cât și când vrea el. L-am scos în fața publicului și i-am explicat că el este tot timpul binevenit să cante la noi și cu noi. A fost aplaudat de o țară întreagă. Nu a fost deloc trist când a plecat”, a spus Niculina Stoican.