Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. „A plecat pentru că a dorit să plece, să trăiască pentru el!”

Niculina Stoican, colega lui Petrică Mâțu Stoian în cadrul Ansamblului Folcloric "Maria Tănase", a răspuns acuzațiilor legate de faptul că artistul ar fi părăsit grupul din cauza sa!

08 nov. 2021, 18:43
Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. „A plecat pentru că a dorit să plece, să trăiască pentru el!”
Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. Niculina Stoian, colega lui Petrică Mâțu Stoian în cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, a răspuns acuzațiilor legate de faptul că artistul ar fi părăsit grupul din cauza sa!

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian

Petrică Mâțu Stoian a făcut parte din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” timp de 14 ani, unde a fost coleg şi cu Niculina Stoican. Recent, impresarul artistului, Doru Gusman, mărturisea faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi renunțat la grup din cauza Niculinei Stoican. Aceasta a reacţionat vehement!

Clinica Nera, prima reacţie după decesul artistului Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit îndrăgitul artist

„Nu s-a pensionat devreme. S-a pensionat, pentru că a avut vârsta de pensionare și pentru că, eu, atunci când i-am spus să își continue activitatea, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește foarte mult ca de acum înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el, și cât vrea el. Petre a plecat pentru că a dorit să plece, să iasă la pensie, să trăiască pentru el, să se plimbe. Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus. Și-a dorit să facă ce vrea el. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată în viața mea”, a spus Niculina Stoican.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul Petrică Mîţu Stoian. Se efectuează necropsia, deşi este un decedat cu Covid

„Vocile care spun își asumă ceea ce spun. Noi am avut discuții pe un motiv sau altul, care pot fi constructive, dar niciodată nu m-am certat. S-a pensionat mai devreme, ci pentru că a avut anii de pensie. I-am făcut o surpriză în momentul în care a primit decizia de pensionare. I-am pregătit un aranjament floral și ne-am luat la revedere cu toții. I-am cântat „La mulți ani!”, a primit aplauze. Plecarea lui Petre din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a fost mai mult decât onorantă”, a mai nspus Niculina Stoican.