Niculina Stoican, mărturisiri despre infidelitatea soțului. Cele mai dificile momente din căsnicia artistei: „A doua zi după ce m-am căsătorit, m-am trezit plângând că vreau la mămicuța”

Povestea de dragoste dintre Niculina Stoican și Bebe Stânescu a trecut prin încercări grele în cei 33 de ani de când cei doi sunt împreună, dar artista mărturisește că nu și-a dorit niciodată să divorțeze.

04 dec. 2023, 09:42
Niculina Stoican, mărturisiri despre infidelitatea soțului. Cele mai dificile momente din căsnicia artistei: „A doua zi după ce m-am căsătorit, m-am trezit plângând că vreau la mămicuța”
Niculina Stoican, mărturisiri despre cele mai grele momente din căsnicie

Niculina Stoican a avut parte de o viață sentimentală cu bune și cu rele, dar a reușit să treacă cu înțelepciune prin toate. Artista este căsătorită de 33 de ani cu Bebe Stânescu, căruia i-a oferit și un copil,  și chiar dacă nu a fost întotdeauna ușor, vedeta mărturisește că a găsit mereu calea către ceea ce i-a unit.

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Cum l-a umilit artista pe colegul său de breaslă

„Atâta timp cât nu te rezumi la fluturii din stomac și la pasiune, și înțelegi că iubirea trece dincolo de pasiune, în căsnicie evoluezi, eu și soțul meu nu mai avem aceleași trăsături de acum 33 ani când ne-am cunoscut. Între timp, între noi au intervenit alte lucruri: dependența unul de celălalt. Trebuie să-i dai curajul să-ți spună când greșești”, a mărturisit Niculina Stoican în emisiunea „După faptî și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu.

Artista s-a lovit și de situații în care a fost sunată de alte femei să-i comunice faptul că soțul nu-i este fidel. Atunci a apelat la ajutorul soacrei, dar în zadar.

„A fost o dramă la vremea respectivă, eram și tinerică, gândeam altfel. Dar am gestionat lucrurile într-un alt mod. Nu am încercat să pun punct căsniciei, am chemat-o pe soacra mea! Dacă aș fi fost mamă, aș fi înțeles că o mamă nu-și pune niciodată copilul la colț… am chemat-o, și bineînțeles că s-a strecurat așa cum îți spuneam și am rămas să gestionez eu lucrurile mai departe.

Într-o căsnicie se întâmplă foarte multe greșeli, de ambele părți, nu trebuie să-ți judeci viața după greșelile pe care le faci pe parcurs, ci după cum le repeți. Dar, n-am să pot să înțeleg niciodată doi oameni care vin și spun: ne iubim, viața mea, capătul lumii, apar și copii, apoi vin cu explicația desuetă: nu ne mai iubim. Decât o singurătate în doi, mai bine de unul singur”, a mai spus Niculina Stoican.

Interpreta de muzică populară e de părere că trebuie să îți pese de tot ceea ce ai clădit și să nu renunți imedit la partener. Nici gelozia nu trebuie îmbrățișată, spune artista.

„Eu cred că m-am educat, nu că n-am fost geloasă. Mi-am dat seama că am o profesie pentru care mi se poate reproșa oricând, orice. Dar a fost atât de diplomat, atent în a-mi spune… Eu nu i-am căutat niciodată în telefon, nu l-am urmărit niciodată în viața mea. Nici el pe mine”.

Citește și: Olguța Berbec aruncă săgeți către Niculina Stoican, după ce aceasta a scăpat de acuzațiile de plagiat: „De câte ori are o zi bună, doamna Niculina Stoican anunță că a câștigat”

Timp de doi ani cei doi au fost despărțiși de o sentință care le-a pus căsnicia la încercare. Atunci au trecut prin cel mai greu moment, dar eu reușit să depășească și acest hop cu multă iubire și încurajări.

Niciodată nu trebuie să încalci legea! Nici din prietenie, nici la presiune, pentru nimic în lumea asta. Poate să se spună despre tine orice, taci, rabzi și respecți legea. Noi am fost, atunci, într-un context care nu ne-a aparținut. Și am tras niște necazuri greu de dus, astea au fost momentele grele ale vieții mele dar am învățat din ele: sănătatea și libertatea! Vreo doi ani și ceva a fost închis, a avut nevoie de suport moral, eu de încurajare, l-am făcut să simtă iubirea.

Îmi aduc aminte că a doua zi după ce m-am căsătorit, m-am trezit plângând că vreau la măicuța! El a stat pierdut, eram în rochia de mireasă pe jos, în hol, și îmi curgeau lacrimi de crocodil. Și m-a dus la măicuța. Pentru mine, faptul că atunci m-a luat și m-a dus la măicuța. mi-am promis că n-o să-l rănesc niciodată. Bineînțeles că nu s-a întâmplat, ne-am rănit reciproc, s-au întâmplat destule dar am rămas împreună”, a mai spus Niculina Stoican.