Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Cu ce viteză circula artista în localitate

Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Încă de la începutul anului, artista de muzică populară a reuşit performanța de a fi de două ori surprinsă de radar circulând cu peste 120 km/h, asta, deşi, nu deţine o mașină înregistrată pe numele ei.

22 nov. 2021, 08:53
Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Cu ce viteză circula artista în localitate
Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti

Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Prima dată, cântăreaţa s-a ales cu o amendă de 1.450 lei și cu reținerea permisului de conducere pentru 3 luni. Asta după ce a fost surprinsă pe 22 aprilie 2021 circulând cu 127 km/h pe DN66, în localitate, într-o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de 70 km/h.

Aceasta a constestat procesul verbal în instanță și a putut să circule în continuare pe baza dovezii înlocuitoare permisului.

Citeşte şi: Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti

A doua contravenție, Niculina a săvârșit-o pe 28 august 2020, atunci când a fost din nou înregistrată de radar circulând cu 121 km/h pe un tronosn unde, de asemenea, limita de viteză era de 70 km/h.

În ambele situații, Niculina Stoican a invocat prezumția de nevinovăție și a contestat măsurătorile aparatelor radar, spunând că acestea pot fi compromise în situații de ceață, ploaie, ninsoare, furtună, etc și că acesta poate fi folosit doar în regim de staționare, nu în mișcare, așa cum s-a întâmplat în cazul ei.

Ambele constestații au ajuns la Judecătoria Târgu Jiu și ambele au fost respinse de judecători, care au dat dreptate polițiștilor, motivând că procesele verbale sunt perfect legale și respectă toate condițiile legii, scrie Wowbiz.ro.

Niculina Stoican a făcut apel și se va prezenta la Tribunalul Târgu Jiu în decembrie 2021, respectiv ianuarie 2022. În cazul în care va pierde ambele procese, vedeta riscă să rămână chiar și o jumătate de an fără permis, în cazul în care judecătorii vor decide să nu suprapună cele două perioade.