Niculina Stoican, reacție neașteptată despre scandalul declanșat de Constantin Enceanu: „Poziția mea este aceasta”

Niculina Stoican, reacție neașteptată despre scandalul declanșat de Constantin Enceanu. Artistul se simte nedreptățit pentru faptul că de 18 ani nu a mai fost avansat în Ansamblul Folcloric Maria Tănase și a dat instituția în judecată. Managerul Ansamblului, Niculina Stoican, așteaptă decizia instanței.

20 aug. 2023, 08:59
Niculina Stoican, reacție neașteptată despre scandalul declanșat de Constantin Enceanu: „Poziția mea este aceasta”

Niculina Stoican, reacție neașteptată despre scandalul declanșat de Constantin Enceanu. Cântărețul de muzică populară a dat în judecată instituția în care activează simțindu-se nedreptățit.

Niculina Stoican se afla la cârma instituției de șase ani, timp în care s-au mai făcut promovări, însă, nu la nivelul treaptei pe care și-ar dori Enceanu să treacă. Dezamăgit că nu-i sunt recunoscute meritele, artistul s-a decis să-și caute dreptatea în instanță.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu atunci când a cântat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: „E dureros să cânți pentru un prieten de suflet care nu mai e”

Niculina Stoican, reacție neașteptată

Niculina Stoican, managerul Ansamblului Folcloric Maria Tănase, mărturisește că decizia instanței este sfântă în acest caz și că nu se simte atacată în mod direct, pentru că nu pe ea dat-o în judecată, ci instituția, unde are o funcție de conducere.

A dat instituția în judecată, așteptăm hotărârea instanței. Așteptăm ce să vedem ce spune instanța. El a dat în judecată instituția, nu pe mine, pentru că eu sunt doar reprezentant al instituției, acum că sunt manager. Poziția mea și ca manager și ca colegă a lui este aceasta, eu consider că trebuie să așteptăm decizia instanței”, a spus Niculina Stoican pentru Wowbiz.ro.

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Constantin Enceanu la un eveniment

Artistul a precizat că taie și factură, deoarece nu a cântat niciodată la negru. Cu toate acestea, trebuie să știi că suma este pentru doar 45 de minute de show, întrucât Constantin Enceanu nu va cânta întreaga noapte.

Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sune și discutăm. Nu cer foarte mult. Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil. Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă.

Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară. Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”, a declarat Constantin Enceanu.