Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa. ”M-am văzut cu cârje”

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de muzică populară din zona Olteniei. De-a lungul timpului, artistul și-a încântat publicul cu cântecele, dar și cu umorul său ieșit din comun, însă foarte puțini oameni știu drama prin care acesta a trecut.

31 mart. 2023, 17:10
Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa. ”M-am văzut cu cârje”
Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa.

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa. Recent, îndrăgitul artist a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

Citește și Constantin Enceanu a trăit cu groază cutremurul de 5,7 pe scara Richter: „N-am reacționat”

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre cea mai cumplită perioadă din viața sa

Constantin Enceanu a suferit anul trecut o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului în urma căreia a fost nevoit să meargă în cârje.

Mai mult, artistul a dezvăluit că perioada de recuperare a fost una destul de lungă și grea, însă a reușit să o depășească datorită familiei sale care l-a răsfățat tot timpul.

“În momentul în care m-am operat la genunchi. Atunci când m-am operat și am venit acasă, ei m-am văzut cu cârje și au fost foarte impresionați. Ei s-au schimbat foarte mult când m-au văzut așa.

Îmi aduceam tot ce voiam, m-am simțit răsfățat. În prezența lor uit de toate!”, a declarat Constantin Enceanu, la Antena Stars. 

Artistul a spus că perioada de recuperare ar fi fost mult mai simplă dacă nu ar fi amânat operația destul de mult timp. Din păcate, Constantin Enceanu a lipist din cauza intervenției la genunchi la spectacolul organizat în memoria regretatului său prieten Petrică Mîțu Stoian, care a decedat în noiembrie 2021.

Timp de mai bine de o lună, Constantin Enceanu a lipsit de la toate evenimentele pe care le avea programate.

Constantin Enceanu, declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu a făcut declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian. Artistul ar fi împlinit duminică, 18 septembrie, 62 de ani.

Cântăreţul de muzică populară a mărturisit că încă nu se poate obişnui că prietenul său nu mai este.

Petrică Mîțu Soian ar fi împlinit 62 de ani pe 18 septembrie, iar prietenul şi colegul său Constantin Enceanu și-a amintit cu lacrimi în ochi chefurile pe care le dădea artistul de ziua lui.

”Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună, de glumele pe care le făceam la filmări și de telefoanele în care dezbăteam tot felul de subiecte și puneam țara la cale. Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani, ar fi fost încă tânăr.

La ultima aniversare i-am luat o geacă de piele drept cadou de ziua lui. De fiecare dată făceam petreceri la el acasă, dar nu sâmbătă sau duminică pentru că aveam evenimente. Invita câțiva prieteni apropiați și ne răsfăța cu tot felul de preparate, făcute chiar de el.  Îi plăcea să gătească și se lăuda cu ce făcea.

Ultima oară ne-a făcut supă de pasăre de curte, cu tăieței făcuți de el și friptură la cuptor cu tot felul de mirodenii”, povesteşte cântăreţul, potrivit FANATIK.

Citește și Constantin Enceanu, primele declarații după operație. Care este starea de sănătate a cântărețului: „Am plecat cu sufletul deschis”