Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire naţională

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost dat în urmărire naţională, după ce Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile, potrivit unor surse din Poliţie citate de România TV.

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 12:05
Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire naţională

Codruţa Constantinescu, soţia preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, la România TV, că poliţiştii l-au căutat pe soţul său la domiciliul din Constanţa pentru a-l aresta, în urma emiterii de către instanţă a mandatului de arestare preventivă pentru 29 de zile. Poliţiştii au mers la casa soţilor Constantinescu luni seara, în jurul orei 21.00, pentru a îndeplini o simplă formalitate întrucât ştiau că preşedintele CJ nu este în ţară.

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Decizia nu este definitiva si a fost deja contestata de avocatii lui Nicusor Constantinescu la Curtea de Apel Bucuresti.

Avocatul lui Nicusor Constantinescu a sustinut, luni, la Tribunalul Bucuresti, ca o eventuala intrerupere a tratamentului pe care il urmeaza Nicusor Constantinescu in SUA, unde a fost operat, i-ar pune viata in pericol.