Nicuşor Constantinescu, operat din nou la New York. Radu Mazăre: Nu e stabilă situaţia lui

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost din nou operat şi internat într-un spital din New York, a anunţat, marţi, primarul Constanţei, Radu Mazăre.

22 iul. 2014, 13:02
Nicuşor Constantinescu, operat din nou la New York. Radu Mazăre: Nu e stabilă situaţia lui

Radu Mazăre a precizat că starea lui Nicuşor Constantinescu nu este stabilă.

„Chestiunea cu când se întoarce, nu mă mai întrebaţi. Pe mine mă interesează cum se simte. Am vorbit cu el acum două zile, a fost operat din nou. Este la New York, a fost internat, două zile i-au făcut morfină, i-au mai făcut o gaură în burtă. Nu ştiu ce să vă zic, e amestecat, pentru că a făcut iar o pungă de puroi de 600 de miligrame şi aşa mai departe. Nu e stabilă situaţia lui. Adică vindecarea nu a mers aşa cum ar fi trebuit să meargă şi până când nu termină toate problemele astea nu poate să înceapă radioterapia însă vorbeam cu el, nu e uşor, numai în sufletul lui să nu fii. L-a internat la New York într-un spital, singur, că nu avea voie nimeni să stea acolo, la urgenţă îi făcuseră două zile morfină, dacă i-au făcut morfină vă daţi seama în ce stare e!” a spus Radu Mazăre, citat de replicaonline.ro.

Procurorii DNA au cerut din nou. săptămâna trecută, arestarea şefului CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu, susţinând că acesta se află ilegal în SUA de la 1 iulie. Solicitarea a venit după ce Nicuşor Constantinescu a fost surprins la o terasă din New York.

Nicuşor Constantinescu, filmat LA TERASĂ în New York. A uitat de boală şi FUMEAZĂ relaxat o ţigară VIDEO

În 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, alături de el fiind deferit justiţiei directorul RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, după ce niciunul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Nicuşor Constantinescu a fost filmat la o terasă din New York, unde fuma şi părea relaxat alături de prieteni. Şeful CJ Constanţa a fost surprins de un român aflat în Statele Unite, care l-a filmat şi a postat înregistrarea pe internet.

NICUŞOR CONSTANTINESCU, prima reacţie după ce a fost FILMAT la terasă: Faptul că trăiesc deranjează năpârcile!