Nicuşor Dan a dezvăluit cum a aflat soţia sa rezultatul alegerilor. „A trebuit să urmărească acest eveniment pe telefon”

Nicuşor Dan a dezvăluit că soţia sa nu a putut să-i fie alături în momentul în care a aflat rezultatul exit poll-ului care l-au dat duminică seară drept noul primar general. De asemenea, a mărturisit că nu prea găteşte, însă, când a fost nevoit să facă acest lucru, şi-a uimit fiica cu un preparat simplu.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 19:43
Nicuşor Dan a dezvăluit cum a aflat soţia sa rezultatul alegerilor. „A trebuit să urmărească acest eveniment pe telefon”

Nicuşor Dan a povestit într-un interviu acordat lui Cătălin Măruţă de ce soţia sa, Mirabela, nu a fost prezentă la sediul campanie în seara victoriei.

„La ora aia dormea copilul. A adormit copilul în maşină. Ieri (duminică) am fost la sediu toată ziua cu echipa de campanie. Nu era potrivit ca ele să stea soţia şi fetiţa la campanie cu multă lume pe aici şi atunci s-au dus la verişorii lor.

Au venit înapoi la ora 21 ca să prindă momentul anunţului, aici la sediul de campanie, numai că a adormit fetiţa în maşină şi atunci soţia a trebuit să urmărească acest eveniment pe telefonul mobil. Aşa s-a întâmplat”, a precizat Nicuşor Dan. 

Unde şi-a cunoscut Nicuşor Dan soţia

„S-a întâmplat în Club A. (…) Să spunem că dansez destul de bine”, a povestit candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS în cursa pentru Primăria Capitalei.

Întrebat cine este persoana care duce gunoiul, Nicuşor Dan a spus: „eu cu cumpărăturile mai mult. Mi se întâmplă (să spăl vasele)”

„Eu nu prea gătesc, însă când a fost plecată soţia două zile a trebuit să gătesc pentru fetiţă şi am gătit caşcaval pane.

Când o să o întrebe cineva ce a mâncat mai bun în viaţă, mi-a făcut tati caşcaval pane”, a povestit el.

Cât despre planurile de a mai face un copil, Nicuşor Dan a mărturisit că „niciodată nu e prea târziu pentru aşa ceva”.

La Bucureşti, Nicuşor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 42,75% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 38%. Însă PSD a luat cele mai multe voturi la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, dar PSD are cei mai mulţi consilieri generali. LISTA posibililor consilieri social-democraţi