Nicuşor Dan a încurcat râul Dâmboviţa cu Dunărea. Gafă de proporţii făcută de primarul Capitalei VIDEO

Nicuşor Dan a făcut o gafă de proporţii în cadrul unei conferinţe de presă. Edilul a confundat râul Dâmbovița, cel care traversează Bucureştiul, cu Dunărea, sugerând că fluviul străbate Capitala.

12 dec. 2021, 18:12
Nicuşor Dan a încurcat râul Dâmboviţa cu Dunărea. Gafă de proporţii făcută de primarul Capitalei VIDEO

Nicuşor Dan a încurcat râul Dâmboviţa cu Dunărea. S-a întâmplat în cadrul unei conferinţe de presă, în momentul în care primarul a vorbit despre problemele grave existente la Pasajul Unirii.

Nicuşor Dan a încurcat râul Dâmboviţa cu Dunărea

Primarul Capitalei recunoaşte că Pasajul Unirii şi zona de sub Piaţa Unirii sunt într-un stadiu avansat de degradare, dar spune că deocamdată nu sunt soluţii pentru rezolvarea aceastei probleme pentru că nu sunt bani.

Citeşte şi „Pasajul Unirii și toată zona din Piața Unirii sunt în pericol de prăbușire”. Avertismentul lansat de Gabriela Firea!

„Legat de Pasajul Unirii, sunt două componente, pe de o parte este propriu-zis pasajul, cel prin care trec maşinile. Acolo a existat o intervenţie a administraţiei străzilor chiar în momentul în care a fost raportată desprinderea acelor elemente verticale.

Pe de altă parte, atât Pasajul Unirii, zona în care Dâmboviţa intră sub asfalt, cât şi alte mari lucrări de infrastructură din Bucureşti, nu au avut de-a lungul timpului întreţinerea de care au nevoie.

Evident că vrem să facem asta, dar avem nevoie de bani.

La prima vedere, investiţia pe care a trebuit să facem la pasajul de peste Dunăre este de ordinul a 30 de milioane de lei”, a declarat primarul Capitalei.

De fapt, edilul voia să vorbească despre râul Dâmboviţa, nu despre Dunăre.

Pericol de prăbuşire a unui perete în Pasajul Unirii din București. Traficul rutier a fost restricționat

Reamintim că recent, traficul rutier în Pasajul Unirii din Bucureşti a fost restricţionat, iar autorităţile au intervenit de urgenţă după ce s-a sesizat faptul că există riscul de prăbuşire a unui perete lateral al pasajului.