Pericol de prăbuşire a unui perete în Pasajul Unirii din București. Traficul rutier a fost restricționat

Traficul rutier în Pasajul Unirii din Bucureşti a fost restricţionat, iar autorităţile intervin de urgenţă după ce s-a sesizat faptul că există riscul de prăbuşire a unui perete lateral al pasajului.

25 nov. 2021, 12:45
Pericol de prăbuşire a unui perete în Pasajul Unirii din București. Traficul rutier a fost restricționat

Pericol de prăbuşire în Pasajul Unirii din București. Autorităţile intervin de urgenţă după ce s-a sesizat faptul că există riscul de prăbuşire a unui perete lateral.

Sursa foto: G4media.ro

În acest moment, traficul rutier a fost restricţionat pentru a permite îndepărtarea unor panouri care riscă să cadă.

Citeşte şi: Tragedie rutieră în Capitală. Un motociclist de 20 de ani a murit sâmbătă, într-un accident în Pasajul Unirii

„Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administraţia Străzilor  intervine în Pasajul Unirii,  pe sensul dinspre bd. Cantemir către str. Colţea, prin restricţionarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă pentru asigurarea măsurilor de protecţie şi îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto.

Citeşte şi: Accident ca-n filme în centrul Capitalei. O mașină de Poliţie a fost proiectată într-un panou publicitar, în Piaţa Unirii


loading...
Partenerii noștri