Nicuşor Dan a înjurat în direct! Primarul Capitalei a spus un banc obscen la TV

Nicuşor Dan a folosit cuvinte mai puţin ortodoxe într-un banc pe care l-a spus, duminică, într-o emisiune de televiziune. Moderatorul i-a atras atenţia asupra limbajului folosit şi a adăugat că este nevoit să facă acest lucru pentru că acestea sunt reglementările CNA.

01 oct. 2023, 18:40
Nicuşor Dan a înjurat în direct! Primarul Capitalei a spus un banc obscen la TV
Nicuşor Dan a înjurat în direct! Primarul Capitalei a spus un banc obscen la TV

Nicuşor Dan a înjurat în direct! Primarul Capitalei a fost invitat la Digi24, iar la finalul emisiunii a răspuns la un chestionar de zece întrebări. Nicuşor Dan a fost întrebat cine a fost cel mai bun primar al Capitalei şi a răspuns Pache Protopopescu, iar la întrebarea cine a fost cel mai prost primar al Bucureştiului nu s-a putut decide între Sorin Oprescu şi Gabriela Firea.

Nicuşor Dan, care a recunoscut că preferă duşurile calde, nu pe cele reci, a dezvăluit şi care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o: „În ordinea de priorităţi am făcut multe greşeli. Am vrut să pun în ordine juridicul înainte să dau drumul la nişte investiţii”.

Citeşte şi: Cât vor plăti bucureștenii întreținere la iarnă. Nicușor Dan: Va funcționa și centrala de la Titan, iar spre sfârșitul iernii cele 20 de centrale de cartier

Nicuşor Dan a fost îndemnat să spună şi un banc, alegând unul care conţine expresii explicite.

„E un banc cu greierele şi furnica, o parodie după La Fontaine. Vine greierele la furnică dă-mi nu ştiu ce. Nu, ţine-te de treaba ta! O să ies din asta, o să am un concert la Bârlad. Revine greierele după un an. Ajută-mă acum, că am un concert la Iaşi. Nu, ţine-te de treaba ta! Mai trece un an. „Ajută-mă doar să trec peste perioada asta, am progresat, am un concert la Bucureşti. Ţi-am spus de mai multe ori să te ţii de treaba ta! Peste încă un an, greierele revine şi îi spune că are un concert la Paris. Ai spus la Paris? Dacă te întâlneşti acolo cu unul, La Fontaine, spune-i că îl bag în (beep)”, a încheiat, râzând, Nicuşor Dan.

Moderatorul emisiunii i-a atras apoi atenţia edilului general asupra limbajului utilizat şi a precizat că este nevoit să facă acest lucru pentru că acestea sunt reglementările CNA.